Nicolae Ciucă se revoltă: „Eu nu susțin măsura cash, ca să fie clar! Trebuie să găsim și măsuri care să combată evaziunea fiscală!”

Nicolae Ciucă a mărturisit în ședința PNL că nu este un susținător al măsurii prin care se limitează folosirea cash-ului în România.

Preşedintele PNL, Ciucă, a afirmat în şedinţa PNL că el nu susţine măsura privind limitarea folosirii cash-ului, dar că trebuie găsite şi măsuri care să combată evaziunea fiscală. Trebuie să analizăm foarte bine măsura, pentru că nu trebuie ca oamenii să ajungă să creadă că sunt consideraţi toţi evazionişti, mai ales cei care abia agonisesc un bănuţ, a mai spus liderul liberal.

”Eu nu susţin măsura cash, ca să fie clar.  Dar realitatea este ca trebuie să şi găsim măsuri care să combată evaziunea fiscală”, a spus preşedintele PNL, despre măsura inclusă în ultima Ordonanţă a Guvernului pentru reducerea deficitului. 

Liderul liberal a precizat că el personal nu crede că soluţia este această măsură cash. 

”Vom vedea ce se va întâmpla cu ea. Trebuie să analizăm foarte bine măsura, pentru că nu trebuie ca oamenii să ajungă să creadă că sunt consideraţi toţi evazionişti, mai ales cei care abia agonisesc un bănuţ”, a mai spus Ciucă. 

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, vineri, că lăcomia băncilor nu poate fi alimentată din dezbaterea privind banii cash şi că este intolerabil să creşti artificial comisioanele bancare.

El a anunţat că va convoca săptămâna viitoare la Guvern o întâlnire cu specialiştii din Ministerul Finanţelor şi BNR, dar şi cu reprezentanţii micilor întreprinzători, ai băncilor şi ai societăţii civile pentru a lua o decizie pe subiectul banilor cash.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentAnunțul ANPC înainte de Black Friday – Detaliile care trebuie urmărite în această perioadă
Articolul următorLovitură pentru buzunarele românilor. Carnea de porc, vedeta sărbătorilor de Crăciun, se va scumpi cu 20%

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau