Acțiune unică în Europa: 10% reducere în unele restaurante din Brașov pentru cei vaccinați împotriva SARS-COV-2

Mai mulți comercianți brașoveni oferă reducere 10% persoanelor care s-au vaccinat cu noul vaccin împotriva Covid-19.

Acțiunea este lansată de Asociația Comercianților din Centrul Istoric al Brașovului împreună cu Asociația Smart City Brașov și oferă, prin intermediul locațiilor din centrul Brașovului, un discount de 10 % persoanelor care s-au vaccinat cu noul vaccin împotriva Covid19.

Apelul Asociațiilor Comercianților din Centrul Istoric din Brașov a fost urmat de 16 locații care oferă clienților care prezintă certificatul de vaccinare un discount de 10% la consumația avută.

„Prin această acțiune inedită, unică în Europa, arată comercianții brașoveni că sunt solidari cu cadrele medicale care reprezintă prima grupă socio-profesională care se va vaccina în Romania. Acțiunea de susținere a vaccinării anti-Covid19 este lansată la Brașov în cadrul Zilelor Europene ale Vaccinării și are ca scop susținerea atât a DSP cât și a Primăriei în comunicarea despre beneficiile vaccinării”, arată Asociația Comercianților din Centrul Istoric al Brașovului.

Pe lângă afișele special create de asociațiile inițiatoare pentru acțiune vor fi afișate la locațiile participante și afișele de informare ale DSP.

„Susținem campania de vaccinare și ne alăturăm campaniei de comunicare a administrației publice fiindcă suntem convinși că numai printr-un grad mare de vaccinări vom reuși să revenim la o normalitate și astfel relansăm domeniul ospitalității care a fost grav afectat de virus”, declară Horia Huluban, președintele A.C.C.I. Bv.

Acțiunea ospitalității brașovene ține două luni: din 28 decembrie până pe 28 februarie.

SURSĂ: MEDIAFAX

Sursa: Realitatea de Brasov

Articolul precedentMedicii de la Universitar, surpriză pentru copiii săraci
Articolul următorVicepreședintele ANRE: Cine vrea energie electrică mai ieftină, să-și schimbe contractul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau