Asocierea IBB-HIB România – IBB-Haus-Und Industriebau Gmbh – Autotehnorom S.R.L. – Ventor Grup Consulting S.R.L. a câștigat contractul pentru lărgirea la patru benzi a unui sector al Centurii rutiere de Sud a Municipiului București, cuprins între A1 si DN5, anunță CNAIR.

Lucrările, care se vor desfășura între km 55+520 și km 54+700, includ construcția unei parcări de lungă durată la km 54+765.

Cu o valoare de 28.405.471,34 lei fără TVA, Contractul prevede o perioadă de execuție a lucrărilor de 10 luni și este finanțat din Fonduri Europene Nerambursabile.

Contractul este unul de tip Proiectare și Execuție și va putea fi semnat după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și după soluționarea acestora.

Firmele câștigătoare trebuie să lărgească un sector al Centurii rutiere de Sud a Municipiului București. Este vorba despre porțiunea cuprinsă între A1 si DN5 care va avea patru benzi.

Sursa: Realitatea de Ilfov

Articolul precedentPENSIILE vor crește cu 10% – Pensionarii care au până la 1600 de lei vor primi un sprijin de 1200 de lei
Articolul următorSesiune de informare a Comisiei Europene cu privire la primul apel de proiecte pe programul Europa Digitală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau