Marius Budăi – ministrul Muncii spune că Guvernul ia în calcul ca anumite pensii să nu mai fie impozitate cu 10%, măsură care ar putea fi luată în ianuarie. „Ar fi o creştere cu 50 de lei”, a spus oficialul de la Muncă.

„Până acum nu plătea impozit până la 2.000 de lei. Eu vă spun că noi suntem acum în analiză, oricare va fi pragul, deci este vorba de diferență. Să mergem pe exemplu dumneavoastră.

Este vorba de diferența de 500 de lei care era impozitată. Nu se impozitau cei 2.000 de lei și se impozita doar diferența de după 2.000 de lei. Deci ar fi o creştere cu 50 de lei.

Preşedintele Marcel Ciolacu a anunţat foarte clar că suntem în costrucţia unor alte măsuri de natură economică, dar şi socială”, a spus Marius Budăi, luni, la un post TV.

Marius Budăi – ministrul Muncii a anunțat că Guvernul pregătește noi măsuri sociale pentru persoanele cu venituri mici. Oficialul nu a detaliat pachetul care urmează să fie implementat, deoarece discuțiile nu au fost finalizate în coaliție. 

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentDE CE românii nu aleg vacanța pe Litoral în 2022 – Corina Martin acuză statul că NU promovează turismul românesc
Articolul următorGrindeanu, despre situaţia de la Metrorex: M-am săturat ca acest disconfort pe care îl au bucureştenii să fie folosit ca un mijloc de presiune

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau