Schimbări majore în ceea ce privește plafonarea facturilor la energie pentru români. Doar consumatorii vulnerabili ar mai putea beneficia de măsura plafonării de anul viitor.

Schimbări majore privința plafonării facturilor la energie pentru români. Doar oamenii cu nevoi mari ar putea beneficia de plafonare. Acest scenariu a fost avansat de ministrul Energiei. Sebastian Burduja spune că doar românii săraci ar trebui să primească ajutor. 

„Piața este în evoluție acum, au scăzut prețurile sau aproape de iarnă sau ieșind nu putem asista la creșteri, măsura ideală ar fi sprijinul pentru consumatorul vulnerabil, una e pentru un CEO de la o multinațională, una e pentru un român pe salariul minim. Un român care trăiește pe salariul minim sau o gospodărie cu mulți copii, sau o gospodărie care primește mii de euro”, a spus Sebastian Burduja.

Articolul precedentAnca Alexandrescu aruncă bomba – Legăturile dintre Florian Coldea și Sorin Grindeanu, dezvăluite de stenogramele mega-afacerii Otopeni
Articolul următorȘef din BNR despre controalele ANPC: „Un monument de ignoranţă” – Cum ar trebui să se calculeze ratele lunare