– REVISTA PRESEI – Un adevăr cutremurător despre statul social

Manager.ro Un adevar cutremurator despre statul social

Acum mai putin de o luna, juma’ de Romanie s-a cutremurat, la propriu, lovita de o noua rabufnire a zonei Vrancea. 5,8 grade pe scara Richter au fost de ajuns pentru a resadi panica-n mintile noastre.

ZF.ro Adrian Wooldridge, The Economist: De ce dă greş globalizarea, cine este de vină şi ce soluţii sunt

Ce se întâmplă în politica, economia şi comerţul global pare să-i dea dreptate. Globalizarea şi capitalismul în forma pe care o ştim de 20 de ani par modele depăşite, în pericol de dispariţie.

Capital.ro Centrale de apartament pentru toată lumea: Ar putea să se dea gratis

Cu banii daţi pe subvenţia la căldură în doar doi ani, Primăria poate cumpăra centrale termice pentru toate apartamentele din Bucureşti, arată un calcul făcut de e-nergia.ro.

Bursa.ro Comisia Europeană şi Guvernul Italiei se contrazic, din nou, pe deficitul bugetar

Comisia Europeană a revizuit ieri, în creştere, estimarea sa privind deficitul bugetar al Italiei – la 2,9% din PIB în 2019, faţă de 1,7%, cât estima anterior, anticipând totodată că avansul economiei ţării va încetini.

Profit.ro Guvernul vrea să finanțeze deficitul bugetar din dividende suplimentare impuse campionilor naționali

După Romgaz, care încă de miercuri a anunțat avizarea distribuirii unui dividend suplimentar la solicitarea principalului său acționar, Consiliul de Administrație al Nuclearelectrica a convocat, astăzi, Adunarea Generală a Acționarilor pentru aprobarea unei solicitări similare a aceluiași acționar majoritar, statul român, prin Ministerul Energiei.

Economica.net Autostrada Sibiu – Piteşti, cea mai aşteptată veste: a fost publicat raportul de impact asupra mediului

Autostrada Sibiu – Piteşti, cel mai important proiect rutier al României, a trecut de încă o etapă importantă în realizarea sa. A fost publicat raportul privind impactul asupra mediului, iar după consultările publice va fi emis acordul de mediu.

start-up.ro În Bosnia în căutare de startup-uri. O poveste despre istorie, fum de țigară și manele balcanice

Pentru 4 zile am fost la Sarajevo, capitala Bosniei și Herțegovina, la Sarajevo Unlimited, ediția a treia, un eveniment dedicat startup-urilor din regiune, combinat cu o întrunire cu reprezentanții Chinei.

Articolul precedentRaportare la nouă luni: cifra de afaceri a MedLife, în creștere cu peste 30%. Acțiunile cresc
Articolul următorValoarea de piață a Tesla a crescut peste cea a BMW

Comments are closed.