ZF.ro „În HoReCa, toţi se plâng că nu găsesc candidaţi, dar nimeni nu dă salarii mai mari. Un restaurant de lux refuză să dea 2.500 de lei unui angajat experimentat“

Peste 200.000 de angajaţi lucrează în hotelurile şi restaurantele din România şi câştigă, în medie, câte 1.500 de lei net pe lună, acesta fiind sectorul cu cele mai mici salarii la nivel naţional.

Profit.ro Cum pot tinerii și adulții să obțină credite fără dobândă pentru școlarizare, servicii medicale, locuințe și chiar abonamente la teatru

CEC Bank este prima instituție de credit care participă, începând de astăzi, ca bancă parteneră, în cadrul programului guvernamental „Investește în Tine”, prin care sunt acordate împrumuturi cu dobândă și costuri zero persoanelor fizice pentru studii, cursuri de reconversie și/sau specializare profesională autorizată.

Capital.ro Miliardarii din umbră. Cine se află în spatele afacerilor BMW, Lidl sau Kaufland

Conduc afaceri de miliarde de euro și au zeci de mii de angajați în toată lumea, inclusiv România, însă despre ei nimeni nu știe mai nimic, aceștia preferând să ducă o viață retrasă.

Economica.net Grâul românesc în 2018: am exportat mai mult în UE şi mai puţin afară. Producţia a fost mai mare, dar calitatea mai proastă

În primele 15 săptămâni ale anului de marketing 2018/2019, exporturile de grâu ale României către pieţele terţe s-au diminuat cu 19% faţă de perioada smilară a anului trecut, în condiţiile în care s-a recoltat cu 135.000 de tone mai mult.

wall-street.ro Tendinta in piata fortei de munca: angajatii cu multa experienta isi doresc o reorientare in cariera

Piata fortei de munca este extrem de dinamica. Schimbarile provocate de noile generatii de angajati care intra in campul muncii, progresele tehnologice care au inceput sa elimine treptat locurile de munca, joburile care necesita recalificari profesionale, digitalizarea proceselor de resurse umane, toate acestea modeleaza piata fortei de munca si vin cu o multime de provocari atat pentru angajati si angajatori, cat si pentru specialistii in recrutare.

Bursa.ro Asociaţia Română a Băncilor: Activele bancare – 50% din PIB la noi, faţă de 255% în UE

Asociaţia Română a Băncilor (ARB) consideră necesară creşterea creditării, în condiţiile în care ţara noastră înregistrează o serie de decalaje în raport cu statele membre UE, ceea ce fragmentează eforturile de integrare şi conduce la o serie de efecte adverse, cum sunt reducerea avuţiei nete, adâncirea diferenţelor dintre cla­sele sociale, creş­terea migraţiei etc.

Manager.ro Unul dintre cele mai mari lanturi de retail din lume intra in faliment. Gigantul cu vechime de 100 de ani pe piata are datorii de 10 miliarde de dolari

Potrivit New York Times, Sears, unul dintre cele mai mari lanturi de retail din lume, a depus luni cererea de intrare in faliment, dupa un secol de business.

Articolul precedentStudiu: 45% din români cred că pot ajunge la Biroul de Credite pentru 5 lei datorie
Articolul următorItalia, avertizată, din nou, de Bruxelles: „Situația s-ar putea înrăutăți”

Comments are closed.