– REVISTA PRESEI – TAROM, achiziții surpriză. Ce aeronave moderne vrea compania să cumpere

Capital.ro TAROM, achiziții surpriză. Ce aeronave moderne vrea compania să cumpere

Investiţia unora dintre cele mai moderne aeronave din lume ar putea ajuta TAROM să reia de anul viitor zborurile spre Statele Unite şi China, declara recent directorul general al companiei.

ZF.ro Tichete de vacanţă, salariu minim diferenţiat, conturi pentru copii, credite fără dobândă pentru tineri – a început carnavalul

Guvernul a aruncat pe piaţă în această toamnă o serie de propuneri de intervenţie în economie care pot fi discutabile ca impact şi necesitate: creşterea salariului minim pe categorii de angajaţi sau încurajarea economisirii prin constituirea de conturi pentru copii la trezorerie, bonificate de stat.

Profit.ro Sesiune de corecții ușoare la BVB. Titlurile energetice dau tonul

Într-un context internațional apăsat încă de incertitudini, Bursa de Valori București a înregistrat o ședință corectivă, pe fondul unei lichidități reduse și marcată de declinul cu 1% al acțiunilor celei mai mari companii petroliere românești.

Economica.net Cheltuielile statului cu plata dobânzilor la datoria publică tind să se apropie de cele din timpul crizei

Costurile bugetului de stat cu datoria publică tind să revină la cele din perioada crizei financiare, după cum explică Ionuţ Dumitru, preşedintele Consiliului Fiscal.

Bursa.ro Fondurile de investiţii au început să-şi scoată din priză algoritmii

În ciuda cheltuielilor masive pentru trecerea la administrarea activelor financiare cu ajutorul inteligenţei artificiale, mari fonduri de investiţii au început să impună restricţii privind utilizarea strategiilor construite astfel.

wall-street.ro Mike Parsons, Qualitance: Bancile stau in „spatiul produselor reglementate si se lupta pe nisa experientei oferite consumatorului”

Bancile ar trebui sa se simta amenintate nu doar de grupul FAANG (Facebook, Apple, Amazon, Netflix si Google), ci si de numeroasele Fintech-uri, pentru ca acestea se misca cu o viteza uimitoare si pot oferi clientilor experiente mult mai bune decat bancile traditionale.

Manager.ro Deplasarile externe i-au costat pe senatori dublu fata de anul trecut: S-a epuizat bugetul de doua milioane de lei

Senatorii au cheltuit in acest an aproape doua milioane de lei pe deplasarile externe, dublu fata de anul trecut, astfel incat au epuizat bugetul pentru acest an.

start-up.ro Cheltuieli de care trebuie să țină cont orice antreprenor începător

Unii ar spune că în afaceri ai nevoie de un pumn de bani și un gram de noroc, dar nu trebuie să uităm nici de o planificare corespunzătoare a bugetului.

Articolul precedent28 candidați, 38 candidaturi, 9 posturi și mulți bani, pentru 5 ani în fruntea ASF
Articolul următorBanca Transilvania anunță rata de conversie a acțiunilor Bancpost și majorarea de capital aferentă

Comments are closed.