– REVISTA PRESEI – Sezonul de iarnă se anunţă rece: Economia scade mult mai repede decât aşteptările

ZF.ro Sezonul de iarnă se anunţă rece: Economia scade mult mai repede decât aşteptările

Creşterea se reduce la jumătate dintr-o dată, companiile redevin prudente, investiţiile stagnează din cauza tensiunilor de pe piaţa muncii, iar guvernul PSD încearcă să ridice moralul printr-o nouă creştere salarială peste noapte.

Capital.ro Cine se află de fapt în spatele imperiului RCS & RDS! Detalii neștiute până acum!

Povestea lui Zoltan Teszari (47 ani), patronul RCS & RDS, ar putea deveni oricând un best-seller sau un scenariu de film american, care ar ajunge rapid numărul 1 în box-office.

Economica.net Nota de plată, suportată de toţi românii pentru plata pensiilor speciale, creşte la 3,86 miliarde de lei în primul semestru din 2018

Pensiile speciale au costat bugetul de stat 3,86 miliarde de lei în prima jumătate a anului 2018, cu 19% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului 2017, reiese din datele comunicate exclusiv pentru Economica.net de către cele patru Case de Pensii care le administrează.

Profit.ro Guvernul vine cu 1,7 miliarde lei în extinderea pe 370 de hectare a bazei militare aeriene de la Câmpia Turzii, în perspectiva achiziției de noi avioane F-16

Guvernul a aprobat în ultima parte a lunii trecute o investiție în valoare totală de 1,672 miliarde de lei, cu tot cu TVA, în extinderea și dezvoltarea bazei militare aeriene de la Câmpia Turzii pe o suprafață totală de circa 370 de hectare, în perspectiva achiziției de către statul român a 5 noi avioane americane multirol F-16 de la Portugalia, pe lângă cele 12 aflate deja în dotarea forțelor aeriene române și găzduite la baza de la Câmpia Turzii.

Bursa.ro Dragoş Cabat: „Foamea de bani a statului majorează ROBOR-ul”

Foamea de bani a statului majorează indicele ROBOR, este de părere analistul financiar Dragoş Cabat.

Manager.ro Vila singurului poet roman prim-ministru este de vanzare cu 5-6 milioane de euro sau poate fi inchiriata cu 19.000 de euro pe luna

Proiectata de pionierul arhitecturii moderne romanesti, la dorinta si comanda penultimului premier al Romaniei interbelice, vila Octavian Goga este una dintre casele iconice din Bucuresti.

wall-street.ro Cele mai sigure 100 de banci din lume. Care dintre ele sunt prezente si in Romania

S&P Global Ratings a actualizat analiza gradului de risc al celor mai importante institutii bancare din lume, aratand in ce masura acestea ar putea face fata unor schimbari majore in piata creditelor. Bancile din China, care au sustinerea guvernului, se afla pe primele locuri in clasament, in top 100 fiind prezente si 7 banci care ofera servicii persoanelor fizice din Romania, sau care controleaza banci din Romania.

BusinessMagazin.ro 9 întrebări pe care să le pui mereu la un interviu de angajare pentru a obţine jobul dorit

Când ţi-ai propus să părăseşti actualul loc de muncă şi să găseşti unul nou, poate fi uşor să uiţi că interviurile de angajare sunt de fapt ”o stradă cu două sensuri”. În timp ce angajatorul îţi pune o serie de întrebări, ar trebui să ai în minte că este important şi ca tu să afli ce poate să îţi ofere noul angajator în aceste momente.

Articolul precedentUn studiu recent din SUA arată că „No taxes is full taxes”
Articolul următorMineritul de criptomonede, în declin

Comments are closed.