– REVISTA PRESEI – Primul bloc de apartamente din România cu pistă de alergare pe acoperiş

Economica.net Apare primul bloc de apartamente din România cu pistă de alergare pe acoperiş

După prima clădire de birouri cu pistă de alergare pe acoperiş, în Bucureşti va fi construit şi primul bloc de apartamente cu pistă de alergare pe acoperiş.

ZF.ro Bulgaria – o ţară izolată în UE, părăsită de propriii cetăţeni şi de investitorii străini şi a cărei economie este hrănită cu banii trimişi acasă de cei plecaţi la muncă în străinătate

Aventura Bulgariei la preşedinţia prin rotaţie a Uniunii Europene din ianuarie până în iunie 2018 n-a fost nici dezastrul pe care-l preziceau  până aproape de dorinţă unii, nici lovitura de PR la care spera Sofia.

Capital.ro Biserica și Armata ar putea fi impozitate!

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, spune că, în cazul în care biserica va fi impozitată, nu va muri credinţa, dar va face mult mai bine, în condiţiile în care, în urmă cu câteva luni, a propus impozitarea ei.

Bursa.ro Acord referitor la textul acordului pentru Brexit

Uniunea Europeană şi Marea Britanie au convenit un proiect al textului acordului referitor la Brexit, iar premierul Theresa May îl va prezenta miercuri miniştrilor.

Profit.ro BNR: Scăderea investițiilor este preocupantă și afectează echilibrele interne și externe

Conducerea Băncii Națională a României se arată preocupată de scăderea investițiilor în economie, lucru ce ar putea afecta echilibrele interne și externe ale țării.

wall-street.ro Autovit.ro anunta discounturi de pana la 50% la autoturisme de Black Friday

Autovit.ro, cea mai mare platforma online din Romania destinata vanzarii si cumpararii de masini noi si rulate, organizeaza cea de-a cincea editie de Black Friday, vineri, 16 noiembrie 2018, cu reduceri de pana la 50% pentru autoturisme, camioane si utilaje grele.

Manager.ro 5% TVA. Cand si cum se aplica aceasta cota?

Incepand cu 1 noiembrie, OUG 89/2018 a introdus o noua cota de TVA pentru anumite servicii.

start-up.ro Peste 100 elevi și studenți lucrează la soluții pentru sănătate, educație sau mediu la Hack to the Future

Elevii și studenții talentați și pasionați de tehnologie construiesc zeci de soluții cu impact pozitiv în sănătate, educație și mediu, între 15-17 noiembrie, în cadrul evenimentului Hack to the Future.

Articolul precedentAchiziție de muniții în valoare de 2,5 mil. euro, anulată la tribunal
Articolul următorBanca Transilvania inițiază un program de răscumpărare de acțiuni proprii

Comments are closed.