– REVISTA PRESEI – Marii câştigători ai contractelor de autostrăzi: ce constructori încasează deocamdată „potul” cel mare

Economica.net Marii câştigători ai contractelor de autostrăzi: ce constructori încasează deocamdată „potul” cel mare

Cel mai mare câştigător al noului val de licitaţii lansat de către Compania de Autostrăzi este până acum constructorul italian Astaldi.

ZF.ro Noi viziuni şi noi alianţe redesenează chiar în faţa ochilor noştri harta intereselor europene

În nord, un club elitist de state creditoare a înfiinţat Noua Ligă Hanseatică, o alianţă informală de economii din UE prospere, deschise şi mai puţin centralizate, cu o orientare puternică spre responsabilitate bugetară.

Capital.ro De ce are Orange o viteză de download la internet de trei ori mai mare decât Telekom

Orange, liderul pieței telecom, a produs o supriză în primul semestru al acestui an. Operatorul oferă cea mai mare viteză de download date, atât pe internetul mobil, cât și pe cel fix, conform datelor ANCOM.

Bursa.ro BCR – obligată să elimine clauza de dobândă din toate contractele

Curtea de Apel Bucureşti a decis, la sfârşitul săptămânii trecute, că BCR trebuie să elimine clauza de dobândă din toate contractele de credit încheiate în perioada 2006-2008, hotărârea fiind luată în cadrul unui proces colectiv deschis de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) împotriva băncii.

Profit.ro Acțiunile Romgaz readuc volumele la bursă

Peste jumătate din activitatea de tranzacționare de 50 milioane lei de la BVB a fost asigurată de transferurile efectuate cu titluri ale producătorului de gaze naturale Romgaz Mediaș.

wall-street.ro Din decembrie am putea circula pe inca 14 kilometri din autostrada A3, pe loturile Ogra-Iernut si Ungheni-Iernut

Lucrarile pe lotul dintre Ungheni si Iernut, parte din Autostrada A3, sunt aproape finalizate, iar traficul s-ar putea deschide din decembrie, daca sensul giratoriu provizoriu de la Iernut va fi functional.

Manager.ro ANAF are 25.000 de angajati. Sunt multi, sunt putini?

O comparatie cu tarile mai apropiate de noi nu e deloc sugestiva, dat fiind ca Bulgaria are 8.000, Cehia 16.300, Ungaria 21.000, iar Polonia 60.000.

start-up.ro Cum automatizezi fabricile rămase în urmă? Povestea Octavic

Octavic e un startup care automatizează și digitalizează fabrici din industrii care au probleme în a folosi datele. Au fost pe locul doi la concursul Startarium.

BusinessMagazin.ro Cei doi bancheri care vor să redeseneze Bucureştiul

One United Properties, dezvoltatorul imobiliar evaluat la peste 250 de milioane de euro în prezent, este rezultatul unui parteneriat ce s-a întins pe aproape două decenii.

Articolul precedentRomânia este totuși în cărți pentru noua fabrică Volkswagen ce va oferi 5000 locuri de muncă
Articolul următorRestructurare la General Motors: dispar 8.000 de locuri de muncă și 3 fabrici