– REVISTA PRESEI – Mai poate intra inflaţia în intervalul ţintă al BNR până la sfârşitul anului?

Bursa.ro Mai poate intra inflaţia în intervalul ţintă al BNR până la sfârşitul anului?

Institutul Naţional de Statistică a dezamăgit Banca Naţională, din nou, prin raportarea unei creşteri peste aşteptări a preţurilor. În septembrie 2018, indicele preţurilor de consum (IPC) a crescut cu o rată anuală de 5,03%, după un avans de 5,06% în luna precedentă, pe fondul unei creşteri lunare de 0,47%.

ZF.ro Fondurile Pilon II au ajuns la investiţii de 7,1 miliarde lei în S1/2018 la bursa de la Bucureşti

MedLife (simbol bursier M), Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi Transgaz (TGN) sunt cele mai căutate acţiuni de fondurile de pensii pri­vate obligatorii Pilon II, care administrează ba­nii de pensie ai 7,2 milioane de români.

Capital.ro OFICIAL Trei modele Opel vor dispărea de pe piață

Germanii de la Opel, parte a grupului francez PSA Peugeot – Citroen, au în plan o modificare importantă a gamei de vehicule oferită pentru comercializare.

Profit.ro BNR: Se amplifică gradul de tensionare a pieței muncii. Economia a frânat puternic în acest an

Conducerea Băncii Naționale a României constată că piața muncii ar putea deveni și mai dezechilibrată în perioada următoare, în situația adâncirii deficitului de forță de muncă.

wall-street.ro Cum se vede tara prin ochii celui care aduce investitori norvegieni

Ionut Eriksen este presedintele Camerei de Comert Romano-Norvegiana in Oslo si director al lantului de clinici si laboratoare dentare Eurodent. A plecat din Romania la nici 17 ani, in Grecia, unde a lucrat intr-o cafenea, apoi a plecat in Norvegia. Dupa ce a lucrat pe aeroportul din Oslo, s-a inscris la Facultatea de Finante, a facut un master in Londra si a ocupat mai multe functii in departamente financiare.

Economica.net Efectul dispariţiei micilor crescători de vaci şi a microfabricilor: avem cea mai mare creştere a preţului la lapte din UE

Criza financiară prin care au trecut crescătorii de vaci pentru lapte în perioada 2014-2016 a început să se resimtă în preţuri. Pentru că au dispărut multe microferme, dar şi fabricuţe procesatoare de lapte, preţul mediu al litrului de lapte la poarta fermei a crescut faţă de anul trecut cu 8%, cel mai mult din UE, unde preţurile medii sunt pe un trend descendent.

Manager.ro Cel mai mare aeroport din Romania se apropie de certificarea Carbon neutru

CN Aeroporturi Bucuresti (CNAB) a primit, din partea Consiliului International al Aeroporturilor (ACI), certificatul care atesta acreditarea Aeroportului International “Henri Coanda” la nivelul 3 (Optimizare) in ce priveste emisiile de carbon.

Articolul precedentRomânii vor putea să cumpere mai ușor mașini ecologice. Noile ținte ale pieței auto din UE
Articolul următorÎn august, românii și-au cumpărat mai puține mașini

Comments are closed.