– REVISTA PRESEI – Fondul Proprietatea doreşte listarea Engie România

Bursa.ro Fondul Proprietatea doreşte listarea Engie România

FP a evaluat pachetul de 12% deţinut la Engie la circa 470 milioane de lei, în raportul pentru primul semestru.

ZF.ro Deutsche Bank, Commerzbank, Continental şi Daimler – marile companii germane care merg din rău în mai rău

Domnul Christian Sewing, directorul executiv al Deutsche Bank, a văzut acţiunile băncii germane prăbuşindu-se cu aproape o cincime, la cel mai scăzut nivel din istorie, de când l-a înlocuit pe predecesorul său John Cryan cu şase luni în urmă. Săptămâna trecută, Sewing s-a văzut nevoit să le ceară investitorilor răbdare, în condiţiile în care veniturile continuă să scadă, şi să respingă scuzele locotenenţilor cu cuvinte urâte. Veniturile au scăzut la minimul ultimilor opt ani.

Capital.ro Companiile americane sunt gata să își mute afacerile din China

Disputele comerciale dintre Statele Unite ale Americii și China dau peste cap planurile companiilor americane, care resimt din plin efectele negative asupra afacerilor pe care le desfășoară pe teritoriul chinez.

Economica.net Petroliştii „de uscat” despre stabilitatea din România: În acest an au intrat în vigoare 300 de acte normative cu impact asupra Codului Fiscal

Asociaţia companiilor petroliere care au activitate în zona onshore spune că riscul „de suprafaţă” generat de reglementările statului român a devenit mai mare decât riscul de „adâncime”, cel specific al industriei de petrol şi gaze, în condiţiile în care şi acesta din urmă este destul de ridicat în România.

Profit.ro Salariile poștașilor vor fi majorate din noiembrie, ca metodă de fidelizare și atragere de noi angajați, după concursuri la care nu vine nimeni

Peste 13.260 de angajați ai Poștei, dintre care 89% personal operațional, vor primi în plus, la salariu, în medie, 337 de lei, reprezentând o creștere cu 15%, cea mai mare majorare salarială din ultimii 10 ani.

start-up.ro Booking.com investește 200 milioane dolari într-un competitor Uber

La scurt timp după ce Grab a încheiat un parteneriat strategic cu Microsoft, startup-ul de ride-hailing primește o investiție de 200 de milioane de dolari de la Booking.com.

Manager.ro Aflux de cereri in Programul Investeste in tine

In doar doua saptamani de la inceperea Programului Investeste in tine, CEC Bank a primit, prin unitatile sale teritoriale, peste 500 de solicitari de finantare din partea potentialilor clienti, numarul acestora fiind in continua crestere.

Articolul precedent”Alesul” rămâne un mister. Conducerea ASF va intra în ilegalitate prin decalarea datei de depunere a candidaturilor
Articolul următorDemisia care zdruncină Europa. Efectele despărțirii lui Merkel de partidul care conduce Germania de 13 ani

Comments are closed.