– REVISTA PRESEI – Cursul euro ar trebui să fie la 5 lei, dar BNR nu-l va lăsa să crească

ZF.ro Cursul euro ar trebui să fie la 5 lei, dar BNR nu-l va lăsa să crească. Dacă vine recesiunea, ROBOR va creşte

Cursul euro/leu nu va creşte, deoarece Banca Naţională a României îl va ţine sub control pe fondul unei inflaţii ridicate, însă pentru a fi competitiv în regiune, leul ar trebui să se deprecieze până la un nivel de 5 lei pentru un euro, a spus Dan Bucşa, economistul-şef pentru Europa Centrală şi de Est al UniCredit Bank Londra.

Capital.ro Alertă! Efectele devastatoare ale Brexit. Marea Britanie este în pericol

Ministrul de externe al Spaniei, Josep Borrell, lansează un avertisment cu privire la efectele Brexit asupra Marii Britanii.

Bursa.ro Prezentul şi viitorul Capitalismului – firmele particulare de Stat

Recentele declaraţii ale lui Jeff Bezos au nedumerit în oarecare măsură, dar nu suficient pentru ca publicul avizat să înţeleagă pe deplin evidenţa, realitatea pe care o neagă, mirajul grosolan care ne e vânturat de ceva vreme ca factor motivaţional, steril dar captivant.

Economica.net Azi începe pre-recepţia a 10 km de autostradă. Deschiderea circulaţiei depinde de construcţia unui giratoriu şi de Poliţie

Miercuri va demara pre-recepția lotului de 10 kilometri din Autostrada Târgu Mureş – Câmpia Turzii construit de austriecii de la Strabag, au spus pentru Economica.net repezentanții CNAIR.

Profit.ro Toți potențialii beneficiari ai gazelor ExxonMobil-OMV Petrom din Marea Neagră au denunțat contractele de rezervare de capacitate pe viitoarea conductă

Toți potențialii beneficiari ai gazelor naturale care ar urma să fie extrase din perimetrul offshore Neptun Deep din Marea Neagră, concesionat de consorțiul ExxonMobil-OMV Petrom, au încetat unilateral contractele de rezervare de capacitate de transport pe care le semnaseră cu Transgaz, ceea ce pune sub semnul întrebării proiectul operatorului de construire a conductei Tuzla-Podișor, menită să preia de la țărm gazele din perimetrul respectiv și să le introducă în sistemul național de transport (SNT).

Manager.ro Atentie, contribuabili! Fiscul va da 115 intalniri! Discutii despre casele de marcat si esalonarea la plata a obligatiilor

Agentia Nationala de Administrare Fiscala organizeaza, in intreaga tara, in aceasta luna, 115 intalniri cu contribuabilii.

wall-street.ro Care sunt autostrazile care au zeci de mii de kilometri si strabat zeci de tari?

Autostrada numarul 1 din Australia este cea mai lunga autostrada nationala din lume, acoperind o distanta de peste 14.000 de kilometri. China are cea mai mare retea de autostrazi din lume, urmata, indeaproape, de Statele Unite. Cea mai lunga autostrada din lume trece prin 14 tari din America de Nord, de Sud si Centrala si are o lungime de 48.000 de kilometri.

start-up.ro Cum te pregătești pentru un exit?

Andrei Pitiș este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori și angel investors din România.

Articolul precedentTransgaz obligată să pună în stand-by construirea unei conducte pentru gazele din Marea Neagră
Articolul următorRoșu intens pe Wall-Street: indicii americani pierd tot ceea ce au câștigat în 2018

Comments are closed.