– REVISTA PRESEI – Cine este antreprenorul român care vinde fotolii la Polul Nord şi face milioane din asta

businessmagazin.ro Cine este antreprenorul român care vinde fotolii la Polul Nord şi face milioane din asta

Adrian Rus a reuşit să descopere ceea ce mulţi alţi oameni de afaceri caută: o nişă pe care să dezvolte un produs de milioane de euro. Cum a ajuns să exporte fotolii de masaj în toată Europa şi chiar şi unui client de la Polul Nord?

ZF.ro „Pe fruntea ta ce scrie, leul românesc sau leul ING?”

Acum 10 ani avea loc cea mai tensionată săptămână de pe piaţa valutară. Isărescu acuza un atac asupra leului: trei bănci au încercat să inducă o criză de lichiditate pentru a creşte dobânzile. Dan Pascariu, Unicredit, replica: Îl rog pe domnul guvernator ca BNR să nu împuşte băncile pe la spate din greşeală.

Capital.ro Probleme mari pentru Italia. Lumea nu mai vrea să o împrumute

Guvernul nationalist- populist al Italiei duce țara într-o situație din ce în ce mai complicată. Statul se împrumută din ce în ce mai greu și mai scump, în condițiile în carev are sume uriașe de rostogolit, datoria publică depășind 200% din PIB.

Economica.net Statul: Autostrada Unirii nu trece de experţii UE pentru finanţare. Unicul drum nou rentabil peste Carpaţii Orientali ar fi Braşov-Bacău

Autostrada Braşov – Bacău (A13) este singura variantă rentabilă de legare a Ardealului de Moldova, potrivit unei analize ce a inclus patru trasee peste Carpaţii Orientali, au spus pentru Economica.net surse oficiale. Potrivit lor, autostrada Târgu Mureş – Iaşi – Ungheni nu îndeplineşte condiţiile pentru obţinerea finanţării europene.

Bursa.ro Aurelian Dochia, analist: „Majorarea indicelui ROBOR, o normalizare pe termen lung”

Majorarea indicelui ROBOR la trei luni reprezintă o normalizare, pe termen lung, iar tendinţa din ţara noastră se aliniază celei de la nivel global, este de părere analistul economic Aurelian Dochia.

Profit.ro Legea offshore merge miercuri la vot în plenul Camerei cu supraimpozitare majorată și fără clauză de stabilitate fiscală

Comisiile reunite de Industrii, Buget și Administrație ale Camerei Deputaților au aprobat astăzi prin vot raportul de specialitate asupra proiectului Legii offshore menținând amendamentele votate la precedenta ședință a acestora, din 2 octombrie, în ceea ce privește regimul fiscal al exploatării zăcămintelor de gaze naturale din Marea Neagră, care prevăd, spre nemulțumirea companiilor petroliere, majorarea semnificativă a supraimpozitării, eliminarea înghețării fiscalității pe durata acordurilor petroliere și reducerea deductibilității investițiilor.

wall-street.ro Deficitul de forță de muncă ar putea depăși 1 milion de angajați până în 2021

Obiectivul de crestere economica a Romaniei este in pericol din cauza deficitului de forta de munca, deficit care, in lipsa unor masuri concrete, se va accentua in urmatorii ani. Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei a desemnat PwC pentru efectuarea unei analize a pietei muncii din Romania, cu scopul de a identifica solutii pentru gestionarea deficitului de forta de munca.

Manager.ro Ce efecte are economia colaborativa asupra concurentei

Consiliul Concurentei realizeaza un studiu privind efectele economiei colaborative (sharing economy) asupra mediului concurential.

Articolul precedentPopulsim ieftin: MF vrea să elimine suprataxarea consumului, prin plafonarea prețului carburanților
Articolul următorANRE, dată în judecată de Electrica. Scopul: anularea ratei de rentabilitate impusă

Comments are closed.