– REVISTA PRESEI – Capcanele Codului muncii. Un post liber în firmă poate însemna o amendă de 5.000 de lei

Manager.ro Capcanele Codului muncii. Un post liber in firma poate insemna o amenda de 5.000 de lei!

Indiferent de situatie, postul respectiv devine “loc de munca vacant” si intra sub incidenta unor prevederi legale specifice, a caror incalcare se sanctioneaza cu amenda de pana la 5.000 de lei.

zfcorporate.ro Top 100 cele mai valoroase companii din România

OMV Petrom revine pe primul loc în top 100 cele mai valoroase companii din România, iar podiumul din 2018 este, la fel ca în 2017, exclusiv energetic.

Capital.ro Metrorex are probleme mari! Compania straină care îi poate bloca oricând conturile

Lucian Șova, ministrul demisionar al Transporturilor, a făcut o dezvăluire bombă, avertizând că Metrorex s-ar putea trezi oricând cu banii blocați dacă nu-și va plăti datoriile.

Bursa.ro La nouă luni 1,24 miliarde lei – impozitul pe profit al băncilor de la noi

Băncile din ţara noastră au plătit 1,24 miliarde lei impozit pe profit, în primele nouă luni din acest an, după cum a transmis Banca Naţională a României (BNR).

wall-street.ro Modificarile fiscale din ultimii doi ani afecteaza grav ONG-urile

Modificarile fiscale adoptate in ultimii doi ani in Romania au lovit puternic organizatiile non-profit. Tot mai putine firme au directionat 20% din impozitul pe profit catre sectorul neguvernamental, pe de o parte din cauza faptului ca legislatia nu le mai permite, dar si din cauza confuziei create de numeroasele schimbari si discutii pe tema.

Economica.net Economia României creşte, nivelul de trai al românilor bate pasul pe loc: suntem pe penultimul loc din UE la bunăstare economică

Potrivit unei analize făcute de BNR, creșterea PIB-ului, chiar dacă a fost mare și în 2016 și în 2017, nu a reușit să plaseze țara noastră într-o poziție fruntașă într-un clasament al bunăstării economice al Uniunii Europene.

Profit.ro Instanța a anulat definitiv hotărârile CGMB de înființare a 20 de companii municipale bucureștene, inițiate de primarul Gabriela Firea

Curtea de Apel București a decis, în recurs, anularea hotărârilor Consiliului General al Municipiului București (CGMB) de aprobare a înființării unui număr de 20 de companii municipale bucureștene, dintr-un total de 22 care fac parte din holdingul municipal pus pe picioare la inițiativa primarului general Gabriela Firea, admițând solicitarea în acest sens a USR și a două consiliere generale ale partidului, Roxana Wring și Ana Maria Ciceală.

Articolul precedentDecizia Curții de Apel: Companiile municipale, înființate ilegal de Primăria Capitalei
Articolul următorCarlos Ghosn, dat afara de Nissan. Francezii de la Renault încă îl mențin pe post

Comments are closed.