– REVISTA PRESEI – BNR este prinsă în capcana dominanţei fiscale şi financiare

Bursa.ro BNR este prinsă în capcana dominanţei fiscale şi financiare

La ultima şedinţă de politică monetară din acest an, Consiliul de adminis­traţie al BNR a decis menţinerea dobânzii de politică monetară la 2,5%, în ciuda presiunilor inflaţioniste semnificative, care se vor accentua în lunile următoare, pe fondul creşterii preţurilor energiei.

ZF.ro Mihai Daraban, CCIR: Cele 12.000 de firme din Topul Camerei de Comerţ generează 61% din cifra de afaceri a tuturor companiilor

„Guvernanţii ar trebui să aibă o analiză privind situaţia reală din teren, pentru că numai atunci când o cunoşti şi o aprofundezi poţi să faci politici economice“.

Capital.ro Veste BOMBĂ despre PENSII: Românii trebuie să facă asta REPEDE!

Românii mai au foarte puţin timp la dispoziţie pentru a-şi cumpăra vechime pentru pensie.

Economica.net Director Microsoft România: Competenţele digitale ar trebui învăţate din clasele primare

Competenţele digitale ar trebui învăţate din clasele primare, fiind necesară o schimbare în sistemul de învăţământ românesc care să ajute tinerii să înveţe cum să folosească un calculator, a spus Bogdan Popescu, marketing&operations director Microsoft România, în cadrul evenimentului Microsoft Business Summit 2018.

Profit.ro Proiectul de garantare a pachetelor turistice a fost redactat după 1 an, dar agențiile atenționează că nu este rezolvat nimic

Ministerul Turismului a redactat proiectul de act normativ prin care își propune să protejeze integral banii turiștilor în cazul în care agenția cu care aceștia pleacă în vacanțe intră în colaps, document la care se lucrează de peste 1 an, dar turoperatorii spun că acest proiect nu poate fi aplicat în realitate deoarece nu propune o soluție concretă și viabilă, astfel că banii turiștilor tot nu vor fi garantați integral.

Manager.ro Municipalitatile din Romania pot aplica pentru Wi-Fi gratuit in spatiile publice. Primul venit, primul servit!

Comisia Europeana lanseaza prima cerere de proiecte prin programul WiFi4EU, prin care si municipalitatile din Romania vor putea solicita finantare pentru instalarea de puncte de acces public si gratuit la internet wireless.

start-up.ro Fost director Cambridge Analytica, pe agenda How to Web: cum tehnologia influențează democrațiile

How To Web 2018, cel mai important eveniment de tehnologie din Europa Centrală și de Est, anunță un nou speaker de renume internațional în persoana lui Chris Wylie, fostul director de cercetare al Cambridge Analytica.

Articolul precedentMiniștrii de finanțe din UE discută simplificarea normelor de guvernanță fiscală
Articolul următorCritptomoneda Bitcoin a devenit mai stabilă decât piața de acțiuni

Comments are closed.