Economica.net Autostrăzi pe ultima sută de metri: Tirrena, Geiger şi Strabag, constructorii cu cele mai mari progrese înainte de închiderea şantierelor

Italienii de la Tirrena şi nemţii de la Geiger au raportat cele mai mari progrese şi în ultima lună, când au şi terminat lucrările de pe şantiere. Pe locul 3 au urcat austriecii de la Strabag, care se apropie la rândul lor de finalizarea lucrărilor pe lotul lor din A3 Câmpia Turzii – Târgu Mureş.

Bursa.ro Lucian Isar, despre limitarea gradului de îndatorare a populaţiei: „Blocarea creditării va arunca ţara în recesiune”

Blocarea creditării va arunca ţara în recesiune, este de părere fostul bancher Lucian Isar, care şi-a exprimat opinia pe marginea deciziei Băncii Naţionale a Ro­mâniei (BNR) de a limita gradul de îndatorare a po­pulaţiei.

Profit.ro Cotațiile petrolului au coborât la minimele ultimei luni, pe fondul creșterii peste așteptări a stocurilor din SUA

Cotațiile petrolului au scăzut la minimele ultimelor aproape 4 săptămâni miercuri, în contextul în care stocurile din SUA au continuat să crească considerabil, depășind cu mult estimările analiștilor.

Capital.ro Arabii, interesaţi de construcţia portului Bucureşti

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, că o companie din Emiratele Arabe Unite vrea să investească peste 100 de milioane de dolari în parcuri logistice şi industriale în România.

ZF.ro BNR a decis să limiteze îndatorarea populaţiei pentru creditele de consum şi ipotecare: 40% la lei şi 20% la valută. Cum motivează Isărescu decizia

Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României (BNR) a aprobat ieri noile re­guli privind restricţionarea cre­di­tării populaţiei prin limitarea gradului de îndatorare în cazul creditelor de consum şi ipotecare.

Manager.ro Ce tip de CV alegem si cum il redactam pentru a avea sanse cat mai mari de angajare

Atunci cand iti doresti un nou loc de munca, primul obiectiv pe care trebuie sa il bifezi este acela de a ajunge fata in fata cu angajatorul la un interviu.

wall-street.ro Anda Rojanschi: Piata de M&A din Romania este estimata la aproximativ 5,5 miliarde de dolari in 2018

Investitorii straini isi mentin interesul pentru Romania, avand in vedere ritmul ridicat de crestere economica inregistrat de tara noastra in ultimii ani. In plus, contextul european si mondial se mentin favorabile tranzactiilor, astfel ca piata de fiziuni si achizitii din Romania este estimata, pentru anul acesta, la acelasi nivel ca cel de anul trecut, aproximativ 5,5 miliarde de dolari.

start-up.ro Agenda How to Web 2018: speakeri de la Revolut, KPMG și UiPath

Profesioniști în domeniul tehnologiei vor participa pe 19 & 20 noiembrie la How to Web Conference. În paralel, se va desfășura și Startup Spotlight, competiție de pitching pentru 20 de startup-uri cu potențial din CEE.

Articolul precedentBNR: De la 1 ianuarie pragul maxim de îndatorare din venitul net va fi 40% la creditele lei și 20% la valută (Update)
Articolul următorCreșterea stocurilor din Statelor Unite trimite prețul barilului de petrol în picaj

Comments are closed.