Prețurile pe litoralul românesc au scăzut chiar și cu 20% – Cât a ajuns să coste o noapte la ALL-INCLUSIVE

  După data de 15 august, vârful sezonului turistic, prețurile pe litoral au început să scadă semnificativ. Diferențele sunt majore și unele tarife au înregistrat ieftiniri chiar și cu 20%.

  Prețurile la cazare au scăzut cu până la 20%, ajungând la nivelul celor de la începutul lunii iunie.

  Cele mai bune oferte sunt prin agențiile de turism, pentru cei care rezervă un sejur de minimum trei zile pe litoral. În stațiunea Mamaia, care are și cele mai multe locuri de cazare, prețurile la un hotel de două stele pornesc de 208 lei pe noapte, la un hotel de trei stele de la 312 lei pe noapte, iar la patru stele de la 423 lei, pe noapte, camera dublă cu mic dejun.

  Sunt oferte avantajoase pentru cazare și în sudul litoralului.

  „De exemplu, în Eforie Nord, la un hotel de trei stele prețurile pornesc de la 204 lei pe noapte, iar la patru stele pornesc de la 835 lei pe noapte, ocamera dublă cu mic dejun și prânz incluse. Avem oferte și în stațiunile Neptun și Olimp: o noapte de cazare la două stele de la 167 lei pentru o camera dublă, la trei stele pornesc de la 239 lei iar la patru stele de la540 lei pentru o cameră dublă cu mic dejun inclus”, a declarat Ștefan Necula, directorul unei agențiii de turism, pentru Adevarul.

  Ofertele din perioada imediat următoare se adresează și celor care vor să meargă la hotelurile all inclusive.

  „Dacă în vârful de sezon estival, prețurile la un hotel all inclusive de patru stele era cuprins între 750 și 1.200 de lei pe noapte pentru o cameră, în această perioada de sezon intermediar tariful este 600-700 lei pe cameră. La unitățile all inclusive de trei stele, dacă în vârful de sezon estival tariful era 650-800 lei pe cameră în sezonul de vârf, prețul este intermediar 500-550 de lei pe noapte“, a declarat Aurelian Marin, directorul agenției de turism Paradise Tours.

  Articolul precedentSoarta Complexului Energetic Valea Jiului, tranșată la guvern
  Articolul următorCe se întâmplă cu banii pentru ajutoarele de alimente. Anunțul premierului Ciolacu