Prețurile alimentelor bat record după record. Agricultorii trag un semnal de alarmă: Pâinea se va scumpi semnificativ

În timp ce inflația scade, prețurile alimentelor bat record după record. Agricultorii trag un semnal de alarmă și avertizează că în următoarea perioadă pâinea urmează să se scumpească cu peste 20%. Oamenii ajung să cumpere mai puțin sau deloc. Pensionarii au transmis un mesaj tranșant către conducătorii țării: ajutați-ne și pe noi, nu doar pe voi! 

Pentru că nu mai pot face față scumpirilor, oamenii preferă să cumpere mai puțin sau în unele cazuri deloc.

Ajunși la capătul puterilor, pensionarii au transmis un mesaj tranșant către conducătorii țării.

„Să se gândească și la noi, mai cu seamă la pensionari, ei au destul pentru ei se gândesc, pentru noi, am muncit 40 de ani și nu am nici 2 mii de lei pensia”, a spus o femeie.

„Pe oamenii care au muncit nu îi ajută, pe pensionari mă refer, îi ajută tot pe cei cu pensii speciale la ăia se măresc mai repede, la noi nu”, a spus alt pensionar.

Specialiștii ne avertizează că în următoarea perioadă ne vom confrunta cu noi scumpiri.

„Seceta se vede, ne afectează în momentul de față, fermierii deja au însămânțat grâul, din păcate deficitul de apă în sol este foarte mare … dacă în următoarea perioadă nu va avea loc, înseamnă că nu vom avea producții vara următoare, scumpiri cu siguranță vor fi”, a spus un fermier.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentMarcel Boloș: „Riscăm să pierdem bani din cauza parangheliilor” – Plan de limitare a cheltuielilor primarilor
Articolul următorMarcel Ciolacu, ultimele discuții cu ministrul Muncii pe Legea pensiilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau