Decretul de numire în funcţia de membru al Guvernului a domnului Petre Daea, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale. Depunerea jurământului de către nl mnstr va avea astăzi, ora 13:00.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 8 iulie 2022, decretul de numire în funcţia de membru al Guvernului a domnului Petre Daea, ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc astăzi, ora 13:00, la Palatul Cotroceni.

Prim-ministrul României Nicolae-Ionel Ciucă a transmis Administraţiei Prezidenţiale propunerea de numire a domnului Petre Daea în funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale”, a anunţat, joi seară, Guvernul.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a anunţat, miercuri, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului, că înlocuitorul lui Adrian Chesnoiu la Ministerul Agriculturii este Petre Daea, despre care a afirmat că este ”un om cu experienţă şi un patriot, iubit de cei care lucrează în agricultură”.

 

 

Sursa: Mediafax

Articolul precedentPrețul petrolului a scăzut: când se va simți ieftinirea la pompă? Opinii specialiști
Articolul următorControale ANAF | Lucian Heiuș: „Peste 71.000 de contribuabili se află în prezent în situaţia de a li se face sesizări penale”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau