Dispozitivele de extragere a bilelor numerotate ale Loteriei Romane pot fi vazute cu ocazia primei extrageri pentru Loteria bonurilor fiscale, cu premii totale de un milion de lei, la studioul TV al Loteriei Române, in Bucuresti, luni, 13 aprilie 2015. DRAGOS SAVU / MEDIAFAX FOTO

Ministerul Finanțelor organizează, astăzi, o nouă extragere a bonurilor fiscale, pentru bonurile emise în perioada 1 – 31 iulie, arată un comunicat MFP.

Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape.

Duminică va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor ce vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare.

Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maximum 100 de bonuri câştigătoare, potrivit MFP.

Extragerea va avea două etape. În prima etapă va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câştigătoare, cu numere de la 1 la 31, iar în etapa a doua vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii în lei a bonurilor câştigătoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

În situaţia în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de un milion de lei este împărţit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticităţii bonurilor câştigătoare.

Dacă în urma centralizării se constată depăşirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câştigători.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Companiei Naţionale „Loteria Română” (CNLR) timp de minimum 30 de zile.

Articolul precedentRevoluție pe Wall-Street: Trump vrea să modifice sistemul de raportări financiare pe Wall-Street
Articolul următorAtenție ! Pensionarea anticipată se penalizează cu procente între 0,15 % și 0,50 %

Comments are closed.