OMV Petrom: 360.000 de tranzacţii pe zi într-o staţie de alimentare cu carburanţi

OMV Petrom a anunţat, luni, că românii efectuează, într-o staţie de alimentare cu carburanţi, în jur de 360.000 de tranzacţii pe zi.

Numărul celor care au accesat servicii financiare în staţiile companiei a crescut cu 33% în primele şase luni ale acestui an față de cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

”În topul celor mai accesate astfel de servicii în staţiile Petrom s-au numărat: plăţile facturilor, transferurile de bani, plata impozitelor şi a taxelor, plata asigurărilor RCA şi plata autorizaţiilor de trafic”, se arată într-un comunicat al operatorului petrolier, conform News.ro.

În staţiile Petrom, pot fi achitate facturile emise de prinicipalii operatori de telefonie mobilă, de principalii furnizori de gaze şi electricitate, precum şi facturile pentru o serie de utilităţi la nivel local

De altfel, numărul transferurilor de bani interne, efectuate prin Westaco Express, a crescut cu 52% în prima jumătate a acestui an, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit companiei. De asemenea, în 2018 a continuat şi tendinţa de achitare cu cardul.

”Numărul plăţilor cu cardul în staţiile Petrom a crescut cu 50%, în perioada ianuarie-iunie 2018, faţă de perioada ianuarie-iunie 2017. Progresul plăţilor cu cardul este vizibil şi constant, iar potenţialul de creştere rămâne foarte mare”, se arată în comunicat.

În primele nouă luni ale anului 2018, OMV Petrom a beneficiat de îmbunătățirile preturilor mărfurilor tranzacționabile și de creșterea cererii de energie electrica. Rezultatul din exploatare, excluzând elementele speciale, a ajuns la 3,4 mld lei pentru primele 9 luni din 2018, cu 25% mai mare comparativ cu valoarea din aceeași perioadă a anului 2017, segmentul Upstream având cea mai mare contribuție.

Rezultatul din exploatare excluzând elementele speciale al segmentului Downstream a fost de 1,2 mld lei, performanță operațională solida care compensează partial efectele reviziei generale planificate a rafinăriei din T2/2018 si ale unui mediu al marjelor de rafinare mai scăzute fata de 2017, conform raportului publicat pe site-ul Bursei de Valori București.

Articolul precedentSindicaliștii nu renunță: miercuri grevă generală la metrou
Articolul următorNoi miniștri: Budăi, absolvent de facultate privată la 36 de ani și Bădălău, senatorul „Ficățel”.

Comments are closed.