Mutare bombă pe piața televiziunilor de știri, ce se întâmplă cu Digi 24 TV

Trustul RCS RDS va transfera o parte din activele media și efectivele implicate care asigură programe de televiziune și conținuturi online pentru Digi24 TV și digi.ro către Campus Media TV S.R.L.

Transferul, care va implica și cedarea licenței audiovizuale în baza căreia emite postul de știri Digi24, va deveni efectiv după minimum 30 de zile, anunță comunicatul compania printr-un comunicat.

„Cesiunea are loc în cadrul procesului de eficientizare a activității diviziei media din cadrul Grupului Digi | RCS & RDS, inițiat în luna februarie, și are următoarele scopuri: creșterea flexibilității organizaționale a activităților de producție și difuzare de știri și programe de actualitate, creșterea eficienței și îmbunătățirea rezultatelor financiare aferente acestor activități prin responsabilizarea personalului cu privire la utilizarea resurselor, diversificarea surselor de finanțare, simplificarea fluxurilor decizionale și a proceselor de producție”, anunță comunicatul de presă al companiei.

Echipele redacționale Digi24 și digi24.ro au fost informate în legătură cu transferul și  etapele acestuia.

Management-ul și coordonarea echipei vor fi asigurate de Board-ul Digi24 din care fac parte: Mihai Dinei, Cristina Airabedian, Anca Mireanu și Cosmin Prelipceanu.

Campus Media TV S.R.L. este o entitate juridică înființată în urmă cu zece ani, cu sediul social în București și principal obiect de activitate radiodifuziune.

Articolul precedentAgenţia Fitch, verdict despre ratingul de țară al României
Articolul următorCe a pățit Uber pe bursa de la New York în prima zi de listare. Ghinionul numit Trump