Ministrul de finanţe al landului german Hessa, Thomas Schaefer, „profund îngrijorat” de consecinţele epidemiei COVID-19 asupra economiei, s-a sinucis, informează Agerpres.

Corpul lui Schaefer (54 de ani), care a fost membru al Uniunii Creştin-Democrate (CDU), a fost găsit sâmbătă dimineaţă în apropierea unei căi ferate la sud-vest de oraşul Frankfurt.

Parchetul din Wiesbaden a indicat că în acest caz privilegiază ipoteza unui suicid.

„El era profund îngrijorat, mai presus de orice, de capacitatea de a satisface aşteptările imense ale publicului, în special în termeni de ajutor financiar”, a declarat Volker Bouffier, şeful executivului acestui land din Germania.

„Trebuie să presupun că aceste îngrijorări l-au copleşit. El nu a găsit, evident, o cale de ieşire. Şi-a pierdut speranţele şi ne-a părăsit. Suntem şocaţi şi consternaţi”, a spus liderul executivului din landul Hessa.

Scena politică germană a fost zguduită de ştirea morţii lui Schaefer, care era considerat a avea cele mai mari şanse de a-i succede lui Volker Bouffier.

Thomas Schaefer era căsătorit şi avea doi copii.

Articolul precedentSa fie un semn oprirea economiei pentru regenerarea planetei?
Articolul următorHotelierii care au jefuit patrimoniul statului ar trebui sa dea gratis camerele pe perioada de stare de urgenta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau