Ministrul Alexandru Nazare, aflat la Bruxelles, spune că discuțiile cu comisarul european pentru economie arată că acțiunile Guvernului au întărit relația cu Comisia Europeană. Șeful Finanțelor anunță că speră ca prognoza de săptămâna viitoare a forului comunitar să reconfirme evoluția economiei României. 

Masurile adoptate, parametrii in care am construit bugetul de stat pentru anul in curs, comunicarea constanta la nivel tehnic si politic au fost factori care au intarit relatia de incredere cu Comisia Europeana.

Acestea sunt cateva concluzii dupa o discutie deschisa cu comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni, pe care m-am bucurat sa il revad in aceasta seara la Bruxelles.

Saptamana viitoare urmeaza publicarea prognozei de primavara a Comisiei Europene si sper ca vestile bune din ultima vreme privind evolutia economiei Romaniei sa fie reconfirmate.

Numai cu prudenta si monitorizarea permanenta atat a cheltuielilor cat si a veniturilor putem sa atingem tintele prevazute.

 

Articolul precedentFOTO | Primul autobuz electric fabricat în România a ieșit pe străzi
Articolul următorCătălin Drulă: Metrorex n-a plătit toate contribuțiile sociale anul trecut, dar are angajați plătiți fără să vină la muncă