Pasionații Loteriei sau ai altor jocuri de noroc vor putea juca și plăti online, după ce Guvernul a modificat normele metodologice privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc. Loteria Română a anunțat digitalizarea, fără a oferi vreun termen.

Acest lucru se poate realiza prin intermediul terminalelor autonome, operate în mod direct de participanţii la joc sau prin accesarea secţiunii dedicate acestei activităţi disponibilă pe site-urile oficiale ale Companiei Naţionale „Loteria Română”, cu condiţia achitării taxei de participare.

Totodată, este posibil ca efectuarea plăţii pentru participarea la jocurile loto să poată fi realizată şi prin instrumente de plată electronice, aşa cum sunt reglementate de legislaţia în vigoare, pentru a permite realizarea acestor activităţi cu respectarea regulilor de distanţare socială.

„Loteria Română” colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea, în cel mai scurt timp posibil, a jocurilor loto online. Autoritatea pentru Digitalizarea României funcționează ca structură cu personalitate juridică în cadrul aparatului de lucru al Guvernului și în coordonarea prim-ministrului.

Articolul precedentGuvernul a deschis tolba pentru IMM-uri înainte de alegeri
Articolul următorPensia medie a crescut nesemnificativ în trimestrul 2, numărul pensionarilor e aproape egal cu cel al angajaților