LISTA cu alimentele la care se vor reduce prețurile. Sunt produse de bază din gama celor indispensabile

  Lista cu alimentele la care se vor reduce prețurile include pâine, lapte, brânzeturi, carne, ouă, făină, mălai, ulei, legume și fructe proaspete. Informația a fost dată de către premierul Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern.

  „Am primit deja răspunsul marilor lanțuri de magazine la propunerea noastră de reducere a prețurilor la alimentele de bază și vă pot spune că retailerii au transmis deja o primă listă cu produsele vizate.

  Avem astfel toate condițiile pentru ca în perioada următoare să finalizăm un acord sau un act normativ și chiar aș dori să le mulțumesc pentru promptitudine. Asta înseamnă o garantare a prețurilor la unele produse de bază din gama celor indispensabile populației: pâine, lapte, brânzeturi, carne, ouă, făină, mălai, ulei, legume și fructe proaspete. Va fi o scădere care nu va pune presiune pe producătorii români”, a spus Marcel Ciolacu.

  Guvernul urmează să adopte ordonanța prețurilor săptămâna viitoare.

  Articolul precedentA fost găsit distribuitorul care a „infectat” aproape toate lanțurile de supermarketuri cu produse expirate din pește VIDEO/FOTO
  Articolul următorClubuldepresa.ro. S-a constituit Grupul Avocaților – luptă continuă pentru apărarea libertății de exprimare