Se anuntă trafic de coșmar astăzi în Capitală. Metrourile vor circula la un interval de 10 minute din cauza unor garnituri care vor fi retrase din circulație. În statii au fost deja amplasate afișe care informează călătorii despre această problemă. 

Din cauza datoriilor, au fost sistate serviciile de mentenantă pentru 39 de trenuri, adică jumătate din flota Metrorex. 

Reprezentanții Companiei spun că fac demersuri pentru rezolvarea situației și cer firmei care se ocupă de întreținere și reparații să nu ia decizii care să-i afecteze pe călători. 

Nici în privinta autobuzelor situația nu este mai bună. STB a hotărât, în urmă cu doar câteva zile, să retragă de pe trasee toate mașinile care nu sunt dotate cu aer condiționat.  

Metrorex: Trenurile vor veni la 10-15 minute

Intervalele de circulație pe magistrale se vor mări proporțional cu numărul de trenuri care vor fi oprite din cauza neefectuarii reviziilor, astfel încât trenurile vor veni la 10 minute, au precizat reprezentanții Metrorex.

De asemenea, pe Magistrala 5 Eroilor – Râul Doamnei se ajunge la un interval de 15 minute.

Intervalele la acest moment sunt apropiate de grafic, au precizat reprezentanții Metrorex:

M1+M3 – 9-10 minute
M2 – 4 minute
M4 -10 minute
M5 – 15 minute

Metrorex menționează că face demersuri pentru rezolvarea situației prin efectuarea de plăți, informarea prestatorului asupra tuturor acțiunilor întreprise, inclusiv demersurile pentru obținerea de fonduri pentru achitarea obligațiilor de plată la rectificarea bugetară.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentSECETĂ în România! Ministrul Agriculturii: „Sunt 4 instrumente de sprijin pentru fermieri”
Articolul următorPremierul Italiei, Mario Draghi, și-a anunțat demisia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau