Gestul fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo de a înlocui 2 sticle de Coca Cola cu o sticlă de apă plată, la conferința de presă de dinaintea partidei cu Ungaria, la Euro 2020, a dus la o scădere a valorii bursiere a gigantului american de patru miliarde de dolari.

Secvența, extrem de mediatizată, a dus la scăderea prețului acțiunilor Coca-Cola cu circa 1,6%, ceea ce, raportat la valoarea de piață a companiei, reprezintă circa 4 miliarde de dolari, potrivit The Guardian.

Gigantul băuturilor carbogazoase, sponzor oficial al Euro 2020, a reacționat la gestului lui Ronaldo afirmând că ”oricine are dreptul de avea propriile preferințe de băutură, cu gusturi și nevoi” diferite.

Un purtător de competiției a ținut să precizeze că jucătorilor li se oferă apă, Coca-Cola și Coca-Cola fără zahăr la sosirea la conferințele de presă.

Căpitanul Portugaliei a mutat două sticle de Coca-Cola (sponsor al competiției) de pe masă, înlocuindu-le cu una de apă plata: ”Beți apă!”, a spus căpitanul Portugaliei.

Articolul precedentCâți bani va plăti fiecare român pentru împrumuturile din 2020 și 2021
Articolul următorTrecerea la autoturismele electrice va inunda lumea cu zahăr