Florin:”Cîțu Oamenii din anturajul lui Dragnea au beneficat de mișcările din piața de capital”

Senatorul PNL Florin Cîţu spune că a cerut Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) o investigaţie pentru a vedea dacă oameni din anturajul lui Liviu Dragnea, Darius Vâlcov şi Eugen Teodorovici au beneficiat de pe urma mişcărilor pe piaţa de capital.

El afirmă că instituţiile statului răspund doar la comanda lui preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

„Dragnea, Valcov şi Teodorovici au dat OUG 114 pentru a beneficia personal din manipularea pieţei de capital? Imediat după aprobarea OUG 114 am cerut ASF, deşi ştiu ca este controlata direct de Dragnea, o investigatie pentru a vedea dacă există oameni din anturajul lui Dragnea/Vâlcov/Teodorovici care au beneficiat de pe urma mişcărilor pe piaţa de capital. Nu s-a întâmplat nimic”, scrie Florin Cîţu pe contul de Facebook.

Acesta subliniază că i s-a spus că există dovezi clare în acest sens, iar el va intra în posesia acestor dovezi în următoarele zile şi le va face publice.

„O dovadă este aceasta şi ASF trebuia URGENT să reacţioneze: ‘Ar fi o greşeală ca ordonanţa să nu se dea. Dacă ordonanţa nu se dă, abia atunci ar putea fi acuzat Guvernul de manipularea bursei. (…) Probabil a fost o reacţie emoţională, probabil şi o presiune pe guvern: atenţie că se prăbuşeşte bursa. Nu se prăbuşeşte bursa, acţiunile îşi vor reveni, apropo, cred că e un foarte bun moment de investiţii în acţiunile care au scăzut. E o fluctuaţie normală’ – Darius Vâlcov, consilier premier, 19.12.2018. Chiar dacă instituţiile statului acum răspund doar la comanda lui Dragnea, nu mă opresc aici”, adaugă Cîţu.

Acesta afirmă totodată că nu mai este mult până când România devine liberală şi „atunci toţi vinovaţii vor răspunde. Inclusiv cei din ministere părtaşi la măsluirea datelor oficiale”.

Articolul precedentTeodorovici, anunț de ultim moment. Posesorii de mașini vor fi cei mai fericiți
Articolul următorVolumul cifrei de afaceri pentru comerţul cu amănuntul, trend ascendent în ultimul an