Lansarea la vânzare a modelului de telefon pliabil prezentat de Samsung s-ar putea produce spre jumătatea anului viitor, obiectivul companiei fiind să producă mai mult de un milion de exemplare/an.

Stirea că undeva în primul semestru din 2019, Samsung Infinte Flexy va fi lansat pe liață a fost preluată de Bloomberg de pe Yonhap News. Din păcate insistă pe producătorul sud coreeann nu a oferit detalii despre telefonul pliabil el nefiind văzut decât pe un meare ecran în timpul prezentării la la o conferintă a dezvoltatorilor.
Acest fapt lasă împresia că aceasta a fost mai curând replica Samsung la prezententarea din urmă cu două săptămâni a unui model concurent, care pare să fi ”furat” startul, FlexPai, fabricat Rouyu Technology din China, producător de cunoscut mai degrabă pentru display-uri pentru alte mărci care poate fi îndoit sub forma unei cărți tipărite mici. Cel puțin în acest caz au fost făcute publice câteva detalii tehnice deși ceea ce s-a văzut și chiar pipăit nu pare convingător. 
 Ceea ce a fost remarcat și in cazul FelxuPai poate fi o problema și pentru Samsung. Un astfel de telefon depășește granița a ceea ce este cunoscut în prezent de către consumatorul comun. Ecranul unui smartphone pliabil trebuie să aibă capacități netestate de cineva pană în prezent.ieri. În afară că trebuie să se poată plia materialul din care este construit dispayul trebuie să îi asigure funcționalitatea.
“Ecranul pliabil stă la baza unui nou tip de experiență pe care consumatorii o vor avea cu un smartphone. Suntem încântați să lucrăm cu dezvoltatori pe acestă platformă care ne permite să aducem plus valoare utilizatorilor noștri. Suntem nerăbdători să vedem încotro se îndreaptă tehnologia”, se afrima în prezentarea engimanticului, deocamdată model.
Articolul precedentDeși „demis”, directorul Agerpres, Alexandru Ioan Giboi, își dă și el demisia
Articolul următorDeloitte: România, cea mai mare taxare a muncii din regiune

Comments are closed.