Azi, în California (SUA) Apple va lansa oficial noile modele iPhone. Zvonurile dau ca sigură prezentarea a trei noi telefoane, incluzând un iPhone mai mare X Plus si un model LCD mai ieftin.

Apple nu a dezvăluit subiectul conferinței de presă  – pagina web amintește doar de un „Eveniment special Apple la Teatrul Steve Jobs” – dar se poate merge ca la pariu, cu 1 solist. Lipsa unui nou iPhone ar dezamăgi fanii, analiștii și jurnaliștii și ar duce la o scădere a prețului acțiunilor Apple, afirmă site-ul specializat în ponturi și informații despre produsele Apple, Macworld.

Una din preocupările fanilor iPhone este

Care vor fi numele noile modele?

Se pare că noile dispozitive iPhone vor fi numite:

iPhone XS

iPhone XS Max (deși se poate numi iPhone XS Plus)

iPhone XC

Un raport Bloomberg susține că iPhone-ul de dimensiuni Plus ar putea fi numit iPhone Xs Max. Într-un raport separat, Bloomberg a declarat că Apple va înceta să utilizeze denumirea „Plus”, preferând în schimb să utilizeze măsurile de la haine. Exista zvonul ca Apple va veni și cu „iPhone XSL” pentru modelul mai mare.

Ecran OLED?

Da, modelele lansate mâine trebuie să vină cu ecrane OLED  si LCD pentru că deja au fost create așteptările.

Design nou pentru iPhone

Cu cele trei telefoane ne putem aștepta marcarea momentul de modificare a designului familiar al iPhone-ului, deoarece totul are stilul X introdus în 2017.

Magazinul on-line 9to5Mac a publicat o imagine a ceea ce pretinde a fi iPhone XS. Imaginea arată foarte mult ca o imagine de marketing Apple Imaginea nu ne spune foarte mult, altfel decât că iPhone-ul va fi disponibil în două dimensiuni.

Lansarea în vânzare și prețul

Un model în scurt timp, restul în câteva luni, cel mai probabil după 1 ianuarie 2019. Prețul va rămâne în ”norma” unor produse premium:

  • 5.8 „iPhone X”  800$-900$
  • 6.5 „iPhone X Plus” 900$-1,000$.
  • 6.1, ecran LCD  600$-700$.

 

Articolul precedentUraganul Florence scumpește petrolul cu peste 2%
Articolul următorINS: Scade numărul pensionarilor. Scade și pensia reală

Comments are closed.