Societatea Nuclearelectrica, care operează centrala nucleară de la Cernavodă, a comunicat Bursei de Valori, că directorul Sucursalei CNE Cernavodă, Marian Șerban, a cerut desfacerea contractului de muncă „cu acordul părților”

Până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției de director CNE Cernavodă, va fi numit un director interimar: „Conform procedurilor aplicabile în SNN, funcţia de director Sucursală CNE Cernavodă este asigurată în baza principiului continuităţii. În acest caz, va fi asigurat un interimat până la finalizarea concursului intern de ocupare a funcţiei de director Sucursala CNE Cernavodă”, arată un comunicat al Nuclearelectrica.

”Potrivit obligaţiilor rezultate din prevederile legale ale pieţei de capital, SNN va transmite raport curent după finalizarea concursului şi ocuparea funcţiei de director Sucursala CNE Cernavodă”, adaugă oficialii Nuclearelectrica în comunicat.

Nuclearelectrica a obţinut un profit net de 189,99 milioane lei în primul trimestru al acestui an, în creştere cu 51,7% faţă de perioada similară a anului trecut.

Politica Guvernului în materie de management al companiilor de stat este criticată dur de fostul manager al Fondului Proprietatea, Greg Konieczny, care o caracterizează ca ceva de speriat, notează Profit.ro. „Mandatele provizorii de 4 luni au devenit aproape o regulă pentru multe societăți, unele listate la cota BVB.”

Articolul precedentIndicele Robor aleargă să prindă inflația din urmă
Articolul următorȘeful Xerox România preia operațiunile companiei din Turcia

Comments are closed.