Șeful Xerox România preia operațiunile companiei din Turcia

Gabriel Pantelimon, care a condus operațiunile Xerox în România din 2010, va prelua poziția de director general al subsidiarei din Turcia a companiei americane Xerox. El a fost înlocuit la conducerea Xerox România de Francisca Hogescu-Lebrun începând cu această lună. În ultimii 11 ani, Hogescu-Lebrun a ocupat diferite poziții în cadrul Xerox România.

Astfel, începând cu 2007 a fost director Customer Service Operations pentru Xerox în România, coordonând toate activitățile post vânzare ale companiei, de la dezvoltarea strategiei de post-sales, la managementul rețelei de parteneri de service.  Din 2014, în calitate de director Global Markets Operations Business, ea s-a ocupat de coordonarea și supervizarea activității partenerilor strategici Xerox în România și ulterior, începând cu 2017, a condus întreaga activitate de vânzări indirecte la nivel național, scrie Profit.ro.

Francisca Hogescu-Lebrun s-a alăturat echipei Xerox în anul 2000, ca manager Logistică pentru România, iar în 2004 a fost numită Manager Regional de Logistică pentru regiunea CIT (Central and Eastern Europe, Israel & Turkey). Compania americană este prezentă pe piața din România cu Xerox Echipamente și Servicii și Xerox Business Services Romania.

Articolul precedentDirectorul Centralei Nucleare Cernavodă a fost schimbat din funcție
Articolul următorOficial BNR, cu nonșalanță: ROBOR se află unde ar trebui să fie…

Comments are closed.