De ce au apărut erori la telefoanele mobile cu Android? Răspunsul Google referitor la aplicația WebView

Mai mulți utilizatori Android au avut marți probleme serioase cu telefoanele lor. Aplicațiile din smartphone-urile respective s-au închis brusc și au dat mesaje de eroare. Între timp, Google a oferit o poziție oficială, potrivit căreia situația a fost remediată. Tot ce trebuie făcut acum este o actualizare a aplicației Android System WebView la versiunea 89.0.4389.105. De asemenea, browser-ul Chrome trebuie actualizat la cea mai recentă versiune.

Ce s-a întâmplat cu telefoanele Android?

Ce s-a întâmplat cu telefoanele Android?onform Mobilissimo.ro, utilizatorii au început să scrie pe forumurile și rețelele de socializare din toată lumea, încercând să găsească o soluție la problema apărută. Gigantul Google a oferit un răspuns rapid, spunând că această problemă este cauzată de ultimul update WebView.

Ce este aplicația WebView

Android WebView este o aplicație dedicată programatorilor. Aceasta vine preinstalată pe multe terminale mobile, iar ulterior este actualizată prin Google Play Store de la Google. Aplicația permite dezvoltatorilor să afișeze pagini web atunci când aplicația este deschisă. Se pare că în ultimul update al aplicației WebView s-a strecurat un bug. Astfel, utilizatorii care au actualizat Android WebView între 22 și 23 martie au acum probleme care se manifestă prin închiderea bruscă a aplicațiilor și prin acel mesaj de eroare.

Problemele nu apar doar la aplicațiile Google, precum Gmail, YouTube sau browser-ul Chrome. Acestea sunt prezente în orice aplicație construită pe Android WebView.

Articolul precedentBuget DUBLU și prime majorate pentru programul ”Rabla”
Articolul următorPrivatizarea SCANDALOASĂ de la Tepro Iași! Sindicalist ucis pentru că s-a opus cehilor