”Ministerul Investiţiilor și Proiectelor Europene a pus în transparență decizională ordonanța de urgență privind fluxurile financiare din PNRR”, anunță ministrul Dan Vîlceanu pe pagina personală de Facebook. El susține în postare că începe aplicarea Planului care cuprinde investiții majore, dar și o serie de reforme structurale în România. Cu această ocazie el a anunțat și faptul că România e un parteneri serios al Comisiei Europene și că NU se va schimba nimic în PNRR-ul negociat deja de fostul guvern.

Declarațiile sale cu privire la integritatea PNRR-ului riscă să învenineze o dată în plus relațiile în cadrul Coaliției. Asta doar la o zi după ce președintele PNL Florin Cîțu a criticat dur la scenă deschisă declarațiile liderilor PSD care puneau la îndoială reforme și angajamente luate deja de România punându-le pe seama euforiei revenirii prea devreme la gucernare.

Suntem foarte motivați să începem aplicarea Planului care cuprinde investiții și reforme.

De asemenea, subliniez că suntem parteneri serioși ai Comisiei Europene și nu se schimbă nimic din ce am negociat.

În plus, suntem concentrați ca toate jaloanele și țintele prevăzute anul acesta să fie atinse până la finalul anului, așa cum ne-am angajat.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRomânia, pe primul loc în UE la evaziunea din TVA. Ce măsuri anunță ministrul Adrian Câciu
Articolul următorInvestiții majore în infrastructura feroviară din județul Brașov, până în 2030

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau