Criptomonedele se depreciază în linie cu pierderile înregistrate de bursele de pe toate meridianele, ca urmare a vânzărilor globale a activelor percepute ca având un grad ridicat de risc.

Principalele monede virtuale au scăzut joi, când eterum și bitcoin s-au depreciat cu mai mult de 10%.

Bitcoin a scăzut cu peste 7% peste noapte, dar acum s-a redresat putin si se tranzactioneaza la o valoare în medie cu 5% mai mică decât ziua precedentă. Joi, bitcoin se tranzacționa la cotația de 6.266 dolari pe unitate.

În timp ce bitcoin a condus calea mai joasă joi, alte criptocurrencies majore, inclusiv Ether, Ripple, și bătăi de bani bitcoin au fost martorii unor căderi chiar mai mari. Iată tabloul de bord

În timp ce bitcoin a avut ce-a mai mare depreciere, și celelalte criptomonede, incluzând Eterum și Ripple au înregistrat scăderi semnificative. Iată cotațiile la sfârșitul zilei de joi:

Etherum               -11,2%                  200,28 dolari

Ripple XRP          -11,5%                  0,4097 dolari

Bitcoin  cash       -12,6%                  450,80 dolari

Litecoin                -10,8%                  51,79 dolari

Anterior, bitcoin și celelalte criptomonede aveau tendința de a se aprecia în perioadele slabe ale activelor tradiționale, cum ar fi acțiunile, ceea ce reflecta statutul lor de valori de refugiu pentru investitorii cu aversiune față de risc. Cu toate acestea, în ultimele luni trendul s-a inversat, criptomonedele urmând piețele bursiere tradiționale în evoluțiile lor.

Articolul precedent– REVISTA PRESEI – Dacia, pentru a patra oară la rând cea mai mare companie non-financiară din Sud-Estul Europei
Articolul următorA revenit criza mondială? Bursele se prăbușesc!

Comments are closed.