– REVISTA PRESEI – Dacia, pentru a patra oară la rând cea mai mare companie non-financiară din Sud-Estul Europei

Manager.ro Dacia, pentru a patra oara la rand cea mai mare companie non-financiara din Sud-Estul Europei. Ce alte companii romanesti mai sunt in top?

Specialistii de la SeeNews au publicat la mijlocul acestei saptamani celebrul top al celor mai mari 100 de companii din Sud-Estul Europei, top care apare in fiecare toamna a ultimilor 11 ani.

ZF.ro Apple face cea mai mare achiziţie din toate timpurile: Gigantul american scoate 600 de milioane de dolari din buzunar

Apple prea controlul asupra tehnologiei de power-management al iPhone, în cadrul unui deal de 600 de milioane de dolari cu Dialog Semiconductor, tranzacţie care va securiza locul companiei nemţeşti ca furnizor pentru gigantul Apple.

Capital.ro Dăncilă a făcut anunțul: de luni se dau banii!

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat că, începând de luni, pot fi accesate de la CEC credite în cadrul programului „Investeşte în tine”.

Bursa.ro Cercetare PwC: „România, codaşă în clasamentele europene şi mondiale”

Ţara noastră are nevoie de mai mulţi absolvenţi în ştiinţe, tehnologie, inginerie şi matematică ca să crească gradul de digitalizare la nivel naţional, este de părere Sergiu Oprescu, pre­şe­dintele Consiliului Director al Asociaţiei Române a Băncilor (ARB).

Profit.ro Bursa românească, între vântul de scădere de la americani și un telegraf pentru bani de la Moscova

Indicii principali de la BVB au pierdut un procent într-o zi în care investitorii au reacționat la șocul bursier de pe bursele mari. Pe piață s-au procesat emisiuni de obligațiuni în valoare de 673 milioane lei.

Economica.net Pesta porcină africană: uciderea preventivă a porcilor din gospodării este necesară, dar practic imposibilă. Nu există temei legal

Niciuna dintre cele aproximativ 10 prefecturi pe care Economica le-a contactat nu a dispus uciderea preventivă a porcilor din gospodăriile aflate pe o rază de 10 km depărtare de fermele comerciale, aşa cum s-a decis în luna august de către Centrul Naţional de Combatere a Bolilor.

wall-street.ro Peste 60% din populatia totala a Romaniei este apta de munca. Unde sunt cele mai multe persoane active si unde sunt cei mai multi someri?

Din cei 19,5 milioane de rezidenti in Romania, 12,4 milioane sunt apti de munca; din acestia, 8,7 milioane sunt activi, iar restul sunt in pregatire profesionala. Domeniile in care activeaza cei mai multi romani sunt industria, agricultura si comertul.

start-up.ro Revolut ajunge la 75.000 de utilizatori în Români, lansează aplicație .ro și oferă gratuit primul card

Fintech-ul Revolut, prezent oficial în țara noastră de o jumătate de an, se îndreaptă rapid spre cei 100.000 de utilizatori pe care și-au propus să-i aibă în primul an de activitate locală.

Articolul precedentIncepe luni: Vezi câți banii pentru continuarea studiilor poți lua de la CEC, cu dobândă suportată de stat
Articolul următorCripromonedele se depreciază în ritmul acțiunilor cotate

Comments are closed.