Dupa restrictiile aplicate in toata lumea prvind circulatia majoritatea comertului s-a mutat pe platformele online. Dar iata ca si aici aprovizionarea a intrat in impas dupa ce angajatii din opt depozite Amazon au fost depistati cu coronavirus. Retailerul online Amazon a recunoscut numarul mare de cazuri de COVID-19 care a determinat angajatii si nu numai sa solicite companiei sa faca mai multe pentru a-si proteja angajatii.

Un purtator de cuvant al Amazon a declarat pentru Washington Post ca Amazon „sustine persoanele afectate”, urmand „sfaturile autoritatilor locale si iau masuri extreme pentru a asigura siguranta angajatilor oriunde s-ar afla acestia”.

Sute de angajati ai Amazon au semnat o petitie online in care si-au exprimat ingrijorarea pentru „lipsa de masuri de protectiei din cadrul companiei” si au solicitat concediu platit, printre altele.

Pe de alta parte, Amazon a anuntat saptamana trecuta ca angajeaza 100.000 de oameni pentru a face fata avalansei de comenzi primite in perioada pandemiei.

Articolul precedentBalbaielile ministrului Victor Costache i-au fost fatale. Noul ministru al sanatatii va fi Nelu Tataru!
Articolul următorANAF ia cu asalt specula cu materiale sanitare pentru Coronavirus