Concursul cu premii de la Kaufland e un mare fake. Nu da click pe aceasta imagine!

Un presupus concurs cu premii de la Kaufland a ajuns la sute de mii de romani, dar conducerea magazinului ii avertizeaza pe toti romanii ca este un fals concurs care nu are nicio legatura cu Kaufland Romania!

Oficialii Kaufland dezvaluie ca, in ultima vreme, s-a distribuit un concurs in numele lantului de magazine, conform caruia clientii care descarca un anumit continut (n.r. – vezi foto mai jos) castiga un premiu. Ei bine, Kaufland Romania anunta ca este un concurs fals si isi atentioneaza clientii sa nu-i dea curs.

„In ultimele zile se distribuie concursul conform caruia descarcand acest continut, puteti castiga un premiu in numele Kaufland. Acesta este un concurs fals care foloseste numele Kaufland in mod ilegal si va rugam sa nu dati curs. Toate concursurile desfasurate de Kaufland sunt disponibile pe www.kaufland.ro si pe canalele oficiale de social media.”, a transmis Kaufland Romania. Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine in sapte tari. Gigantul face parte, alaturi de la LIDL, din grupul Schwarz.

Kaufland Romania este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare incredere la sectiunea Categoria locala, potrivit studiului Trusted Brands al Reader’s Digest.

Articolul precedentAndrei Năstase, președintele Platformei DA din Republica Moldova: „Moldova are nevoie de ajutorul real al României, Uniunii Europene și al Statelor Unite”
Articolul următorCare sunt categoriile cele mai afectate de somaj!