În urma apariției în spațiul public a unor acuzații neadevarate făcute la adresa conducerii postului nostru și a foștilor colegi de către Bogdan Muzgoci, dorim să facem următoarele precizări: Realitatea Plus nu a făcut niciodată presiuni asupra unui angajat, altele decât cele de a-și face meseria cu cât mai multă implicare și profesionalism. 

Nu vom intra niciodată într-un joc făcut de diverse persoane și nu vom ceda presiunilor de șantaj ale niciunei persoane cu interese personale și care au scopul de a denigra și afecta imaginea postului Realitatea Plus și pe cea a jurnaliștilor care lucrează aici. 

Astfel, ne rezervăm dreptul de a-l acționa în judecată pe fostul nostru coleg pentru minciunile pe care le-a aruncat în spațiul public și pe toți cei implicați în aceste jocuri de denigrare a echipei Realitatea Plus.

 
Articolul precedentANUNȚ îngrijorător din partea BNR! S-a MAJORAT dobânda cheie. Inflația va ajunge la un procent de 2 cifre
Articolul următorLovitură uriașă pentru români după jaful din facturi: noi TAXE și impozite – Cât vor plăti cei cu mai multe case și mașini în 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau