Compania aviatică a unui mare de pilot de Formula 1 va opera de la 28 oct, în regim low-cost, zboruri directe spre Viena

Incepând cu data de 28 octombrie vor deveni operaționale serviciile de transport aerian ale Lauramotion, compania înființată de celebrul pilot de formula I, Nicki Lauda.
În luna mai a acestui an a fost făcut anunțul că din 28 septembrie 2018 compania aeriană Laudamotion va avea în programul zilnic zboruri pe ruta București – Viena. Compania austriacului deținută în parteneriat cu Ryanair urma să fie a treia companie aeriană, după TAROM și Austrian Airlines, care să opereze zboruri pe această rută.Biletele au fost puse de atunci puse în vânzare pe site-ul Rynair la prețuri de la 20 EUR 20 euro, un drum, plus taxe pentru bagaj extra.

Timpul a ”zburat” iar peste trei zile va avea loc zoborul inaugural.

Compania Laudamotion este fosta companie a aceluiași Niki Lauda, Fly Niki, care a dat faliment și a ajuns la Air Berlin. Fly Niky a mai operat înainte de faliment zboruri spre si dinspre Viena.

Lauda s-a dovedit un businessman la fel de abil si așa cum anterior procedase cu prima lui companie aviatică Lauda Air, vândută Austrian Airlines, răscumparată și botezată Fly Niki, campionul din Formula 1 a răscumparat compania aviatică de la Air Berlin și a intrat într-un parteneriat cu Ryanair.

Acum noua companie, Ladamotion, pare că își testează capacitatea de produce profit operând pe linii low-cost, competiția pe ruta București Viena fiind foarte mare și doar prețul scăzut comparativ cu Tarom si Austrian Arilines a putea să fie sursa de clienți.

Viena este una din destinațiile favorite al romanilor fie pentru pentru business, city break-uri sau petrecerea vacanțelor de Paște și sărbătorile de iarnă peste 100 de mii de călatori anual.

 
Articolul precedentLarry Ellison a trasat viitorul tehnologiei IT&C: a doua generație Cloud
Articolul următorPSD-iștii se ceartă ca la grădiniță, spitalele plâng după bani

Comments are closed.