Incepând cu data de 28 octombrie vor deveni operaționale serviciile de transport aerian ale Lauramotion, compania înființată de celebrul pilot de formula I, Nicki Lauda.
În luna mai a acestui an a fost făcut anunțul că din 28 septembrie 2018 compania aeriană Laudamotion va avea în programul zilnic zboruri pe ruta București – Viena. Compania austriacului deținută în parteneriat cu Ryanair urma să fie a treia companie aeriană, după TAROM și Austrian Airlines, care să opereze zboruri pe această rută.Biletele au fost puse de atunci puse în vânzare pe site-ul Rynair la prețuri de la 20 EUR 20 euro, un drum, plus taxe pentru bagaj extra.

Timpul a ”zburat” iar peste trei zile va avea loc zoborul inaugural.

Compania Laudamotion este fosta companie a aceluiași Niki Lauda, Fly Niki, care a dat faliment și a ajuns la Air Berlin. Fly Niky a mai operat înainte de faliment zboruri spre si dinspre Viena.

Lauda s-a dovedit un businessman la fel de abil si așa cum anterior procedase cu prima lui companie aviatică Lauda Air, vândută Austrian Airlines, răscumparată și botezată Fly Niki, campionul din Formula 1 a răscumparat compania aviatică de la Air Berlin și a intrat într-un parteneriat cu Ryanair.

Acum noua companie, Ladamotion, pare că își testează capacitatea de produce profit operând pe linii low-cost, competiția pe ruta București Viena fiind foarte mare și doar prețul scăzut comparativ cu Tarom si Austrian Arilines a putea să fie sursa de clienți.

Viena este una din destinațiile favorite al romanilor fie pentru pentru business, city break-uri sau petrecerea vacanțelor de Paște și sărbătorile de iarnă peste 100 de mii de călatori anual.

 
Articolul precedentLarry Ellison a trasat viitorul tehnologiei IT&C: a doua generație Cloud
Articolul următorPSD-iștii se ceartă ca la grădiniță, spitalele plâng după bani

Comments are closed.