Marcel Boloș – ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a anunțat, luni, că 347.000 de beneficiari sunt în situaţia în care primesc, începând de astăzi, cardul de energie, pentru că s-a rezolvat problema situaţiei locative.

„Peste 20.000 de operaţiuni au fost onorate până în prezent, de plăţi. Peste 70 milioane lei care au fost plătite către furnizorii de energie. Aşteptăm să fie emise facturile de curent şi cele de gaze naturale pentru ca să avem un val de plăţi mult mai mare decât cel care este în prezent. 1.740.000 de beneficiari au astăzi posibilitatea de a efectua plăţi către furnizorii de energie.

347.000 de beneficiari sunt în situaţia în care primesc, începând de astăzi, cardul de energie, pentru că s-a rezolvat problema situaţiei locative a celor care lucrau mai mulţi la aceeaşi adresă sau figurau în evidenţă mai mulţi la aceeaşi adresă, nu din vina lor, ci alte diverse cauze.

Deci mecanismul îl implementăm şi onorăm toate plăţile online care au fost întocmite până în acest moment, astfel încât beneficiarii pot şi de acasă îşi plătească aceste datorii faţă de furnizorii de energie”, a afirmat Marcel Boloş, la un post TV.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentAlertă printre comercianții care vând online prin RAMBURS. Șeful ANAF spune că s-a aprins un bec ROȘU
Articolul următorSe reiau zborurile cu avionul pe ruta Sibiu – Bucureşti din 27 martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau