Azi intră la tranzacționare obligațiunile corporative Bittnet Systems. Acestea au fost emise pe cinci ani iar dobânda este de 9% pe an.

În cadrul Sistemului Alternativ de Tranzacționare al BVB. obligațiunile emitentului Bittnet Systems se vor tranzacționa cu simbolul BNET23. Emisiunea este formata din 47.000 de obligațiuni, negarantate, denominate in lei, cu o valoare nominală de 100 de lei, o scadența de cinci ani, in valoare totala de 4,7 milioane lei. Rata anuala a dobânzii este fixa de 9% pe an, plătibilă trimestrial. Admiterea la tranzacționare a fost realizata de Goldring în calitate de consultant autorizat.

Bittnet (BNET) este o companie romanească din sectorul IT, inființată in 2007. Compania oferă cursuri IT și consultanță și servicii de implementare soluții IT.  De la infrastructură de retea la servicii de suport tehnic totul se bazează pe tehnologii noi si inovare.

La momentul listării a fost, în 2015 a devenit prima companie IT din Romania intrată la cota BVB.

Compania a atras să atragă 4,7 milioane de lei în cadrul unui plasament privat de obligaţiuni corportative desfăşurat în perioada 26 iunie-4 iulie, la care au participat 36 de investitori.

Din suma cu Bittnet și-a majorat capitalul social cu 55%  a fost achiziționată o altă companie locală, Elian Solutions, profilată pe implementarea de soluţii ERP Microsoft Dynamics, şi de 25% în Equatorial Gaming, o companie de game-based learning.

Articolul precedentJack Ma, Alibaba și cei patru zeci de membri ai Partidului Comunist Chinez
Articolul următorAvertisment: Pesta Porcină Africană ar putea cuprinde întreaga țară