Apple anunță un eveniment de lansare de noi produse, pe 30 octombrie

Așa cum era de așteptat deja de câteva săptămâni, Apple a trimis, în cele din urmă, invitatiile pentru următorul eveniment, care va avea loc la Opera Howard Gilman, din cadrul Academiei de Muzică din Brooklyn, pe 30 octombrie.

Invitațiile la evenimentele Apple, sunt întotdeauna alcătuite dintr-o imagine principală și dintr-o propoziție „cu tâlc” dar, de această dată, situația este diferită. În timp ce toate invitațiile au aceleași sloganuri „Mai sunt multe de făcut”, oricine a primit o invitație pare să fi obținut o imagine diferită. După cum se poate observa din imagine, toate conțin o spirală unică pe sigla Apple, însă sunt orientate către aspectul creativității, conform macworld.com.

Imaginea invitației pentru evenimentul Apple, sursa: macworld.com 

Cum așteptările pentru noile iPads sunt mari, un astfel de eveniment face sens. Există deja speculații cum că Adobe va avea o prezență puternică în cadrul evenimentului, dată fiind versiunea nouă a softului de procesare de imagini Photoshop, despre care se spune că va fi lansată pentru iPad-uri anul viitor. Ar mai putea, de asemenea, să apară un nou Apple Pencil și, eventual, portarea softurilor profesionale ale Apple, cum ar fi Logic și Final Cut, pe iOS, adică pe noile tablete.

Ne-am putea aștepta, de asemenea, la anunțarea, în cadrul aceluiași eveniment, a unui nou MacBook, la prețuri reduse, precum și la variante pro pentru Mac mini și la o variantă nouă pentru iMac Pro, spun cei de la macworld.com.

Dar pesemne că ceea ce contează cel mai mult este faptul că, în mai puțin de o săptămână, am putea vedea anunțul primei tablete iPad cu un design într-adevăr reproiectat, adică din care să dispară butonul de Home și să fie introdus portul USB-C, completează editorii americani.

Cu toate acestea, prețul acțiunilor Apple a scăzut cu 2,34% în sesiunea de joi, la 216,02 dolari, pe o tendință generalizată de scăderi pe Wall-Street cu, spre exemplu, indicele de tehnologie Nasdaq Composite, în scădere cu 2,06%.

Articolul precedent– REVISTA PRESEI – „Patronul să nu umble doar cu mapa și cravata. Să steie și să lucre”
Articolul următorTendința de scădere a petrolului continuă, chiar dacă temerile legate de sancțiunile împotriva Iranului planează în piețe

Comments are closed.