start-up.ro „Patronul să nu umble doar cu mapa și cravata. Să steie și să lucre”

Vasile Petrovay, proprietarul Auto Expert Service, o firmă din Sighetul Marmației, este, cum spun americanii, ”a man of few words”. Vorbește scurt și la obiect, și este extrem de ancorat în realitatea domeniului în care activează.

ZF.ro Attila Szabo, director general Ford România: Calitatea maşinilor de la Craiova este la acelaşi nivel sau chiar peste cel din Europa de Vest

Uzina Ford de la Craiova res­pec­tă aceleaşi standarde de calitate ca oricare uzină a constructorului american din Europa şi chiar depăşeşte media acestora, explică Attila Szabo, directorul general al Ford România, astfel încât uzina din Bănie poate concura direct cu cea din Koln, unde Ford produce modelul de clasă mică Fiesta.

Capital.ro Lovitură pentru McDonald’s. Ce conține carnea de vită din hamburgeri

Un test efectuat în 25 de fast-fooduri a relevat că hamburgerii și alte produse care folosesc carnea de vită sunt extrem de periculoase pentru sănătate oamenilor.

Profit.ro eMAG introduce un nou sistem – lansează un lanț de automate de livrare în benzinării, pregătit să fie extins la nivel național

eMag, cel mai mare retailer online local, va lansa luna viitoare, în Capitală, un lanț de automate de livrare, inclusiv în benzinăriile OMV/Petrom, prin care va asigura clienților care au plătit deja online posibilitatea să își ridice singuri produsele, a anunțat Iulian Stanciu, directorul general al Dante International, administratorul retailerului.

Economica.net Noile norme de creditare ale BNR: Un regulament nou pentru ajutorarea oamenilor cu bani

După cum arată noile norme de creditare, care vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2019, categoria socială favorizată va fi a celor cu venituri mari şi foarte mari.

Bursa.ro Asociaţia Financiar Bancară pentru Cooperare EuroAsiatică are reprezentanţă în ţara noastră

Asociaţia Financiar Bancară pentru Cooperare EuroAsiatică a deschis, ieri, o reprezentanţă în ţara noastră, în baza unui parteneriat cu Asociaţia Camera de Cooperare Economică şi Culturală Româno-Rusă (CCECRR).

Manager.ro Cum aflati cati bani mai puteti imprumuta de la banci, cu noile limite de creditare

BNR a stabilit miercuri noi limite pentru gradul maxim de indatorare a populatiei, atat la creditele in lei, cat si la cele in valuta. Ca urmare a acestei decizii, oamenilor le vin in minte urmatoarele intrebari: Ce s-a schimbat acum la sistemul de creditare? Sunt in avantajul nostru schimbarile? Cati bani ne mai putem imprumuta de la banci?

wall-street.ro Doi fosti vicepresedinti ai Bancii Transilvania lanseaza o platforma de finantare pentru startup-urile de tehnologie

Doi fosti vicepresedinti ai Bancii Transilvania au facut echipa si se pregatesc sa lanseze o platforma destinata finantarii startup-urilor de tehnologie, unde antreprenorii vor avea acces la training si mentorat in ceea ce priveste accesarea fondurilor.

Articolul precedentRomânia mai pierde un proces la Curtea de Justiție a UE
Articolul următorApple anunță un eveniment de lansare de noi produse, pe 30 octombrie

Comments are closed.