Alpla Pharmaholding GmbH a preluat Argo Commercial. Tranzacție aprobată de CC

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacţia prin care Alpla Pharmaholding GmbH, membră a Grupului Alpla, a preluat Argo Commercial and Industrie Societe Anonyme of Plastics din Grecia (Argo Grecia) și, implicit, Argo-Rom Plastics SA (Argo România), arată un comunicat al instituției postat pe pagina sa de internet.

Alpla Pharmaholding, membră a Grupului Alpla, este o companie înregistrată în conformitate cu legislaţia din Austria, ce are ca obiect de activitate deţinerea, distribuţia şi comercializarea deproduse farma.

Grupul Alpla este prezent în România prin companiile Alpla Plastic SRL și Star
East Pet SRL, ce au ca obiect de activitate fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic, respectiv fabricarea altor produse din material plastic.

Argo Grecia desfășoară activități de producție și comercializare de ambalaje din material plastic rigide, iar Argo România are ca obiect de activitate fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic.

Autoritatea de Concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

Articolul precedentCifra de afaceri în comerț a scazut în august cu 0,1%
Articolul următorRomânia, pe ultimele locuri la asigurări de viață în Europa

Comments are closed.