Analistul economic Adrian Câciu consideră că refacerea vechii coaliții nu aduce nimic nou țării, iar criza se va adânci și mai mult. Economistul spune că România nu-și mai poate permite experimente eșuate și este nevoie de profesioniști în guvern.

„Soluțiile erau altele, acum 2 luni, azi sunt altele, pentru că situația s-a schimbat radical. S-au plafonat prețurile la energie, dar trebuie să vedem ce facem cu producția din România. Vom avea alte prețuri, vom supraviețui? Se naște o criză a prețurilor la îngrașăminte. Agricultura depinde de mai multe ministere, nu doar de cel de resort. Soluții sunt, dar depinde ce ce anume vrem să facem. Azi s-au achizitionate teste de salivă pentru elevi, care trebuiau cumpărate din primăvară. Domnul Botezatu a câștigat licitația de 54 de milioane de lei. Dacă licitația avea loc transparent, nu mai câștiga nimeni sume fabuloase. Cu cine să facem soluțiile? Cu un ministru de Finanțe care a lăsat țara în frig, pentru că nu a dat bani la rectificarea bugetară. Eu vreau o schimbare radicală. Trebuie aduși profesioniști, nu ne mai permitem experimente”, a declarat Adrian Câciu în emisiunea „Legile Puterii”.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentRomgaz va plăti Exxon peste un miliard de dolari pentru participația la Neptun Deep
Articolul următorCE a aprobat o schemă de 358 de milioane de euro pentru a sprijini IMM-urile afectate de pandemie. Ce condiţii trebuie să îndeplinească pentru a primi banii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau