Adrian Câciu: „Trebuie aduși profesioniști, nu ne mai permitem experimente”

Analistul economic Adrian Câciu consideră că refacerea vechii coaliții nu aduce nimic nou țării, iar criza se va adânci și mai mult. Economistul spune că România nu-și mai poate permite experimente eșuate și este nevoie de profesioniști în guvern.

„Soluțiile erau altele, acum 2 luni, azi sunt altele, pentru că situația s-a schimbat radical. S-au plafonat prețurile la energie, dar trebuie să vedem ce facem cu producția din România. Vom avea alte prețuri, vom supraviețui? Se naște o criză a prețurilor la îngrașăminte. Agricultura depinde de mai multe ministere, nu doar de cel de resort. Soluții sunt, dar depinde ce ce anume vrem să facem. Azi s-au achizitionate teste de salivă pentru elevi, care trebuiau cumpărate din primăvară. Domnul Botezatu a câștigat licitația de 54 de milioane de lei. Dacă licitația avea loc transparent, nu mai câștiga nimeni sume fabuloase. Cu cine să facem soluțiile? Cu un ministru de Finanțe care a lăsat țara în frig, pentru că nu a dat bani la rectificarea bugetară. Eu vreau o schimbare radicală. Trebuie aduși profesioniști, nu ne mai permitem experimente”, a declarat Adrian Câciu în emisiunea „Legile Puterii”.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentRomgaz va plăti Exxon peste un miliard de dolari pentru participația la Neptun Deep
Articolul următorCE a aprobat o schemă de 358 de milioane de euro pentru a sprijini IMM-urile afectate de pandemie. Ce condiţii trebuie să îndeplinească pentru a primi banii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau