Ce legătură are acest iPhone cu mașinile Tesla și de ce costă 4.000 dolari

Producătorul rus de accesorii Caviar a lansat recent unul dintre cele mai scumpe iPhone-uri care se pot cumpăra în prezent.

iPhone X Tesla este un iPhone personalizat, placat cu carbon și aur, cu o baterie solară încorporată. Dispozitivul începe de la peste 4.000 dolari și vine în propria sa cutie de transport din lemn.

Producătorul Caviar este cunoscut pentru fabricarea de accesorii elaborate și personalizate care costă mii de dolari. Spre deosebire de alte accesorii este că, în cazul de față, acestea nu sunt detașabile, Caviar incluzându-le direct în structura dispozitivului.

iPhone X Tesla – numit așa datorită angajamentului lui Elon Musk, fondatorul Tesla, față de energia durabilă – este dispozitiv Caviar care are propria sa baterie solară. Telefonul este produs în două variante: cu o capacitate de stocare de 64 GB sau 256 GB, care costă aproximativ peste 4.000 dolari și, respectiv, aproximativ 4.850 dolari.

Însă, în afara prețului imens, acest model de telefon vine și cu dezavantaje ce țin de dimensiuni și greutate: are o grosime de 16,2 mm față de 7,7mm, cât are un iPhone X normal.

Telefonul este gravat cu fraza „Made on Earth by humans” (Construit pe Pământ de către oameni), aceeași sitagmă pe care Musk a gravat-o pe placa de bază a mașinii Tesla Roadster pe care a trimis-o în spațiu la bordul rachetei Falcon Heavy SpaceX.

Modelul iPhone X a fost lansat de către Apple în toamna trecută, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la lansarea primului iPhone, în același timp fiind și cel mai scump telefon produs de Apple pănă în prezent.

 

 

Articolul precedentLocuitorii din cartierul Henri Coandă vor scapa de fosele septice dar nu și de noroaie
Articolul următorGDPR-iștii victime ale escrocilor de pe internet

Comments are closed.